- De har flyttet fra hverandre

Det 31 år lange ekteskapet mellom Ozzy og Sharon Osbourne skal gå mot slutten.

ÅPEN FAMILIE: I mange år kunne TV-seere følge familien Osbournes opp- og nedturer i reality-serien «The Osbournes» Foto: FAME FLYNET
ÅPEN FAMILIE: I mange år kunne TV-seere følge familien Osbournes opp- og nedturer i reality-serien «The Osbournes» Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Black Sabbath»-vokalisten Ozzy Osbourne (64) og kona Sharon Osbourne (60) har ikke sett hverandre på over tre uker og bor på to ulike adresser, melder flere amerikanske og britiske nettsteder.

Fram til januar bodde paret sammen i en diger mansion i Hidden Hills i Los Angeles, men etter at de solgte huset til Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson, har de bodd hver for seg.

Mens Ozzy har flyttet inn i en leid villa, bor Sharon på Beverly Hills Hotel, skriver TMZ.com.

- De krangler mye, bor på ulike adresser og tilbringer ikke tid sammen. Det er uvanlig ikke engang å spise middag sammen når de bare bor fem minutter unna hverandre, men de oppfører seg ikke som ektefeller, sier en kilde til The Sun.

Sist søndag ble Sharon sett uten gifteringen da hun spiste lunsj med datteren Kelly på den fasjonable restauranten The Ivy. Og to dager senere dukket Ozzy opp uten ring da han filmet for TV-serien CSI.

Paret har vært gift i 31 år og har barna Amiee (29), Kelly (28) og Jack (27) sammen.LES OGSÅ: Kelly Osbourne vurderte selvmord


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer