<strong>FAMILIEHYGGE:</strong> Den lille familien storkoste seg på ferie i Italia, og den lille krabaten så ut til å stortrives i pappa Peters nærvær. Foto: All Over Press
FAMILIEHYGGE: Den lille familien storkoste seg på ferie i Italia, og den lille krabaten så ut til å stortrives i pappa Peters nærvær. Foto: All Over Press Vis mer

- De har fått en kjempebaby

Kjendisparets datter er allerede like lang som dobbelt så gamle barn!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Datteren til den 2,04 m høye britiske fotballstjernen Peter Crouch (30), og hans modelkone Abbey Clancy (25) har tydeligvis arvet pappas vekst – ifølge avisen er den fire måneder gamle babyen allerede over 71 cm lang!  

Sophia Ruby Crouch har ikke rukket å bli fem måneder gammel enda, men allerede er jenta ifølge The Sun like lang som barn som er dobbelt så gamle som henne.
 
  Blir trolig veldig høy
Ifølge avisen skriver nettstedet BabyCenter sier at en babys lengde er en sterk indikator på hvor høy man blir i voksen alder:
 
«Lange babyer har en tendens til å bli høye voksne. Babyer arver absolutt sine foreldres kroppstyper – høy, lav, bred eller smal.»

Eksperter uttaler at om jenta fortsetter sin ekstreme vekst, kan hun fort bli mer enn 182 cm på strømpelesten.

Elsker å være mamma

Mamma Abbey har nok å gjøre med den lange lille, men sier til The Sun at hun elsker mammatilværelsen.

«Jeg har blitt til en av de damene jeg hater, for jeg snakker alltid om babyen!»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Abbey tilbake i toppform rett etter fødselen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer