AV OG PÅ-FORHOLD: Jennifer Aniston fant tilbake til John Mayer etter et brudd i fjor. Men paret lover ikke å være hverandre trofast. Foto: All Over Press
AV OG PÅ-FORHOLD: Jennifer Aniston fant tilbake til John Mayer etter et brudd i fjor. Men paret lover ikke å være hverandre trofast. Foto: All Over PressVis mer

- De har et åpent forhold

Jennifer har ikke tid til å passe på John Mayer.

SEHER.NO: "Venner for livet"-stjernen Jennifer Aniston (40) sies å ha et åpent forhold til kjæresten og musikeren John Mayer (31). Åpent i den forstand at begge holder mulighetene åpne med tanke på å møte andre.

- Vi tror at Jennifer har sagt til John at hun ønsker et ikke-eksklusivt forholdt for tiden. Jennifer er altfor opptatt av karrieren sin til å holde et øye med John, og hun ønsker å holde mulighetene åpne hvis den riktige mannen kommer forbi, sier venner av skuespilleren ifølge Femalefirst.co.uk.

Jennifer lar ikke John Mayer flytte inn hos henne før hun er klar for å ta forholdet videre, eller før han frir til henne.

John har tidligere vært omtalt som en av Hollywoods rundbrennere med flere kjendis-ekser på samvittigheten.

- Han ønsker ikke å binde seg til et livslangt ekteskap, så Jennifer lar ham ikke flytte inn.

Forrige uke feiret Aniston 40-årsdagen med et storflott selskap og inviterte gjester som Courteney Cox, Oprah Winfrey, Sheryl Crow, Tobey Maguire, Tom Hank og selvfølgelig John.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon
93076767!

LES OGSÅ: Hadde åpent forhold - fikk barn med hushjelpen