- De har et åpent forhold

Kilder hevder Chris Browns nye kjæreste ikke bryr seg om at han holder på med eksen.

FLERE DAGER: Noen ganger tar det flere dager før Brown ringer kjæresten Tran tilbake. Det synes hun er helt OK. Foto: All Over Press
FLERE DAGER: Noen ganger tar det flere dager før Brown ringer kjæresten Tran tilbake. Det synes hun er helt OK. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden versert rykter om at Rihanna (24) ønsker å bli sammen med ekskjæresten Chris Brown (22), som banket henne opp i 2009.

Rihanna og Brown ga nylig ut en singel sammen, der Brown kommer med noen sjokkerende linjer, og blant annet synger at han vil ha sex med henne.

Brown er imidlertid i et forhold med modellen Karrueche Tran, og paret har flere ganger blitt observert sammen.

Nå hevder en kilde at Brown og Tran har et åpent forhold.

- Karrueche er ikke dum, og hun har sagt til venner at de har et åpent forhold. Hun spør ham aldri om Rihanna. Aldri. Noen ganger tar det flere dager før Chris ringer henne tilbake, og det er helt greit for Karrueche. Hun presser ham ikke. Hun vet at begge er unge, og hun kommer ikke til å la det Rihanna og Chris har sammen komme i veien for forholdet, sier kilden til RadarOnline.com.

Kilden forteller også at Brown og Rihanna flere ganger har havnet i seng med hverandre det siste året.

- De har sannsynligvis ikke hatt sex flere enn et halvt dusin ganger det siste året. Det er svært usannsynlig at de blir sammen igjen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har savnet kroppen din

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer