- De har et åpent forhold og trekanter

Den 21 år gamle jenta fyrer løs med nye, knallharde sex-beskyldninger.

FYRER LØS - IGJEN: - Ashton sa at han og Demi har et åpent forhold og at de ofte har trekant. Jeg fikk aldri følelsen av at han nettopp hadde vært utro mot kona si, det føltes normalt og ok, sier Brittney Jones om den påståtte sexen hun hadde med H Foto: All Over Press
FYRER LØS - IGJEN: - Ashton sa at han og Demi har et åpent forhold og at de ofte har trekant. Jeg fikk aldri følelsen av at han nettopp hadde vært utro mot kona si, det føltes normalt og ok, sier Brittney Jones om den påståtte sexen hun hadde med H Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I midten av september sto en jente ved navn Brittney Jones fram og hevdet at hun har hatt sex med superstjernen Ashton Kutcher (32). Den 21 år gamle jenta fortalte at hun hadde sex med Kutcher etter at hun møtte ham under en bowlingkveld, mens kona Demi Moore (47) var på filminnspilling i Detroit.

Nå er Jones tilbake igjen. Denne gangen hevder hun at Hollywood-kjekkasen og kona har et åpent forhold og at de jevnlig har trekanter, skriver Star Magazine.
 
- Ashton sa at han og Demi har et åpent forhold og at de ofte har trekant. Jeg fikk aldri følelsen av at han nettopp hadde vært utro mot kona si, det føltes normalt og ok, sier hun i intervjuet.

Ifølge Radaronline er dette derimot ikke første gang at 21-åringen har kommet med sjokkerende beskyldninger mot det verdenskjente Hollywood-paret.

«Ikke tro alt du leser om Hollywood-ekteskap!», skal Brittany Jones tidligere ha skrevet i en tekstmelding til en venninne.

Ashton Kutcher og Demi Moore har offentlig tilbakevist beskyldningene rundt det pikante trekantdramaet. Men ifølge Jones, er Demi Moore bare sint fordi hun ikke ble involvert i den påståtte sexen mellom de to...

- Ashton sa at de deler kvinner, men det er ikke meningen at han skal ligge med jenter på egenhånd, hevder hun.

Kutchers advokat, Marty Singer, har tidligere kalt hele historien for ren og skjær «løgn».

- Star Magazine publiserer løpende løgner om Ashton Kutcher og mange andre kjendiser. Dette er ikke første, og det vil heller ikke bli den siste gangen de oppfører seg skjødesløst, sa han til US Magazine i september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Klager over dietten etter ni timer