SJOKKERER: Den danske versjonen av "Robinson" har skapt sjokkbølger allerede før programmet har startet. Her fra nakenløpet deltagerne måtte gjennom i begynnelsen av innspillingen. Denne uken ble det også kjent at en skuespiller har vært med underco Foto: TV3/Bo Leihof
SJOKKERER: Den danske versjonen av "Robinson" har skapt sjokkbølger allerede før programmet har startet. Her fra nakenløpet deltagerne måtte gjennom i begynnelsen av innspillingen. Denne uken ble det også kjent at en skuespiller har vært med underco Foto: TV3/Bo LeihofVis mer

- De har dratt det veldig langt i år

Dansk Robinson-bedrager lurte alle...

SEHER.NO: Årets danske utgave av "Robinson Ekspedisjonen" har fått en pangstart, både med nakenløp og flere sjokkerende avsløringer.

Og denne uken kunne Ekstra Bladet bekrefte at realityserien vil by på langt mer dramatikk utover i sesongen. For å skape nok intriger og konflikter har nemlig det danske produksjonsselskapet og TV3 lurt inn en skuespiller blant deltagerne.

Anders Hansen, som en av deltagerne skal ha presentert seg som, viser seg nemlig å være skuespiller og tidligere "Krøniken"-stjerne Gerard Bidstrup.

Bidstrup, som er utdannet ved Odense Teater og har hatt flere roller i serier som "Rejseholdet", og "Ørnen", skal ha blitt leid inn for å lure de andre deltagerne, samt sørge for at det blir nok konflikter på øya.

Produsent Jacob Juhl vil imidlertid ikke bekrefte eller avkrefte Ekstra Bladets avsløring.

- Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte at en slik person medvirker i årets ekspedisjon. Men jeg kan love seerne at det blir den beste og mest underholdende "Robinson" i programmets 12-årige historie, forteller han.

Programleder for norske "Robinson Ekspedisjonen", Christer Falck, synes det danske programmet kan bli litt for showaktig til tider.

- Danskene har dratt det veldig langt i år. Men de må stadig finne på nye ting. Her hjemme holder vi det til litt tryggere ting foreløpig, vi har litt mer å gå på. Den danske ekspedisjonen blir nesten mer et showkonsept, som ikke passer helt hos oss. De har med masse sjuke elementer som jeg egentlig ikke synes så mye om, sier Falck til Seher.no.

Om den neste sesongen av norske "Robinson" kommer til å ha med undercover skuespillere eller ikke, vil ikke Falck gå nærmere inn på. Men han lover at årets ekspedisjon vil bli den drøyeste noensinne.

- Danskene kommer helt sikkert å tenke "åh faen, det skulle vi ha gjort", når de ser den norske ekspedisjonen. Det kommer til å skje ganske drøye ting, ting man aldri før har sett på "Robinson" eller norsk tv. Så vi må jo si at vi er ganske fornøyde, humrer han.

Den nye sesongen av "Robinson Ekspedisjonen" blir sendt på TV3 til høsten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Robinson-deltager døde!