NYTT PAR: Både Nicole Scherzinger og Grigor Dimitrov ble single tidligere i år. Nå skal varme følelser ha oppstått mellom dem. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR: Både Nicole Scherzinger og Grigor Dimitrov ble single tidligere i år. Nå skal varme følelser ha oppstått mellom dem. Foto: NTB ScanpixVis mer

- De har datet i skjul siden juli

Nicole Scherzinger skal ha falt for den 13 år yngre tennis-proffen Grigor Dimitrov. Nå gjør eksen hennes alt for å vinne henne tilbake.

SEOGHØR.NO: I syv år hadde den tidligere Pussycat Dolls-sangeren og «The X Factor»-dommeren Nicole Scherzinger (37) et turbulent av-og-på forhold til Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (30).

De gjorde det slutt og ble sammen igjen fire ganger før sangfuglen satte kroken på døra for godt i februar i år.

Årsaken til bruddet skal ha vært gjentatte krangler om at Lewis ikke delte fremtidsplanene hennes om barn og bryllup.

Nå melder The Sun at Scherzinger skal ha funnet lykken igjen.

Hennes utkårede er den bulgarske tennis-stjernen Grigor Dimitrov (24).

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton ble sammen for første gang i 2007. Her er de sammen på en filmpremiere i mai 2012.  Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton ble sammen for første gang i 2007. Her er de sammen på en filmpremiere i mai 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lewis prøver å vinne Nicole tilbake

Paret skal allerede ha begynt å date i juli, kort tid etter at Dimitrov gjorde det slutt med den russiske tennis-kollegaen Maria Sharapova (28), skriver nettstedet.

- Nicole dater Grigor. De er fullstendig betatt av hverandre, men de er forsiktige slik at de ikke blir tatt bilder av sammen for de ønsker å holde forholdet unna alt presset fra det offentlige lys, sier en kilde i underholdningsbransjen til The Sun.

Scherzinger eks, Lewis Hamilton, skal ikke ha tatt nyheten om den gryende romansen spesielt bra, og skal ha innsett at han ønsker å gi forholdet deres en ny sjanse.

Tidligere denne måneden dukket han opp på samme nattklubb som Nicole i London i håp om å vinne henne tilbake, skriver nettstedet.

- Lewis vet om forholdet og er veldig lei seg. Det fikk ham til å innse at han ikke er over henne. I løpet av de siste ukene har han desperat prøvd å snakke med henne.

Grigor Dimitrov har tidligere også vært kjæreste med tennisproffen Serena Williams (34).

PROFF: Grigor er en verdenskjent tennisspiller og deltok under årets Wimbeldon. Foto: NTB Scanpix
PROFF: Grigor er en verdenskjent tennisspiller og deltok under årets Wimbeldon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Å trene er som å trekke tenner