NY DAME: Chris Martin skal igjen ha funnet lykken med ny blondine. Nå er det Annabelle Wallis som gjelder.  Foto: NTB Scanpix
NY DAME: Chris Martin skal igjen ha funnet lykken med ny blondine. Nå er det Annabelle Wallis som gjelder. Foto: NTB ScanpixVis mer

- De har datet i rundt en måned

Ett år etter bruddet med Gwyneth Paltrow kobles Chris Martin til en ny Hollywood-stjerne.

SEOGHØR.NO: Etter ti år som ektepar ble det i mars i fjor kjent at Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (38) skulle skilles.

«Coldplay»-vokalisten har i ettertid vært kjæreste med 24 år gamle Jennifer Lawrence. De to hadde et turbulent forhold, og skilte lag for andre gang i starten av juli.

Nå skriver utenlandske medier at han dater skuespiller Annabelle Wallis (30).

Wallis er kjent fra blant annet TV3-serien «Pan Am» og «The Tudors», som går på NRK.

De to skal nemlig ha blitt sett på romantisk middag nylig, og det skal ikke ha vært noen tvil om duoen var kjærester.

TV-STJERNE: Annabelle er blant annet kjent for sin rolle i TV3-serien «Pan Am». Her er er hun i en scene fra serien. Foto: TV3
TV-STJERNE: Annabelle er blant annet kjent for sin rolle i TV3-serien «Pan Am». Her er er hun i en scene fra serien. Foto: TV3 Vis mer

- De er helt klart et par, sa et øyenvitne til Us Magazine.

Chris og Annabelle skal ha sett dypt inn i hverandres øyne og småpratet, mens han holdt armen rundt henne.

- Han har gått videre kjapt, og har datet Annabelle i rundt en måned. Han besøkte henne forrige måned da hun filmet i Vancouver og liker henne kjempegodt, sa en annen kilde til nettstedet.

Barna kommer først

I etterkant av bruddet har eksene, Gwyneth og Chris, fått mye skryt for å ha klart å opprettholde et fredelig vennskap.

De har ofte blitt avbildet sammen med barna Apple (11) og Moses (9), og i april dro de på ferie til Mexico som en familie.

BARNA: Gwyneth og Chris har bestemt seg for at barna kommer først uansett.  Foto: Broadimage
BARNA: Gwyneth og Chris har bestemt seg for at barna kommer først uansett. Foto: Broadimage Vis mer

Nå avslører Paltrow likevel at det ikke har vært så lett og plutselig bli alenemor som det kanskje har sett ut for andre.

- Det har vært vanskelig, og vi har gått gjennom noen veldig tøffe tider som følge av dette, men vi har alltid sagt at barna er vår første prioritet, innrømmet hun under en bloggekonferanse i New York før helgen, ifølge Today.com.

EKSKONA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin var gift i ti år.  Foto: Ap
EKSKONA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin var gift i ti år. Foto: Ap Vis mer

- Og hva det egentlig betyr er at: «Selv om du hater meg i dag og aldri har lyst til å se meg igjen, så går vi på brønsj sammen. For i dag er det søndag, og det er det vi gjør søndager». Barna er hovedansvaret vårt, utdypet hun om forholdet til eksmannen.

Skuespilleren og «Coldplay»-vokalisten, som også valgte å splitte milliardformuen etter skilsmissen, jobber fremdeles med å få alt til å fungere på best mulig måte, men Paltrow har bare godord å komme med når det gjelder Chris.

- Ting er definitivt ikke fullkomment, men det blir lettere med tiden, og vi er veldig gode venner. Han er en fantastisk pappa, så jeg føler meg heldig over at vi begge har klart å legge våre egne ting til side og i stedet fokusert på å være sammen som en familie slik at overgangen for barna ikke ble så brutal som den kunne ha blitt, fortalte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Jennifer avslo date med prins Harry