Olivia Wilde og Harry Styles:

- De har datet i noen uker

Nysingle Olivia Wilde skal ha falt for den ti år yngre kjekkasen Harry Styles.

NYTT PAR? I høst har Olivia Wilde og Harry Styles spilt mann og kone i en ny film. Nå kan det virke som om de har funnet tonen også utenfor filmsettet. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/Pa Photos/Ian West/NTB
NYTT PAR? I høst har Olivia Wilde og Harry Styles spilt mann og kone i en ny film. Nå kan det virke som om de har funnet tonen også utenfor filmsettet. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/Pa Photos/Ian West/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kom nyheten om at stjerneparet Olivia Wilde (36) og Jason Sudeikis (45) hadde brutt forlovelsen.

De hadde da vært sammen siden 2011 og er foreldre til barna Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

Nå kan det se ut som om Wilde har gått videre.

Ifølge flere amerikanske medier skal «House»-stjernen nemlig ha funnet tonen med den ti år yngre artisten Harry Styles (26).

- Så veldig lykkelige ut

I helgen ble Wilde og Styles blant annet avbildet mens de gikk hånd i hånd i Los Angeles.

- De var sammen i et bryllup i Montecito i California. De var kjærlige med hverandre rundt vennene sine, leide og så veldig lykkelige ut. De har datet i noen uker, hevder en kilde til People.

Page Six, som har sikret seg bilder av de to festkledde stjernene, skriver at duoen mest sannsynlig falt for hverandre på settet til den kommende thrilleren «Don’t Worry Darling» hvor de begge spiller.

Vis mer

Wilde har i tillegg regissert filmen, og i desemberutgaven av Vogue legger hun ikke skjul på sin begeistring over å ha fått sangstjernen med på rollelisten.

- Han er veldig moderne. Og jeg håper at selvsikkerheten Harry har som mann, blottet for spor av giftig maskulinitet, er en indikasjon på hans generasjon og derfor fremtiden for verden. Jeg tror han selv på mange måter kjemper for dette, og det er ganske kraftfullt og litt ekstraordinært å se noen i hans stilling omdefinere hva det kan bety å være en mann med selvtillit.

Også Daily Mail omtaler den angivelige gryende romansen. En kilde de har snakket med uttaler blant annet følgende:

- Olivia og Harry står hverandre nær og de har tilbrakt mye tid sammen i løpet av de siste ukene. Hun har besøkt ham en rekke ganger.

Udramatisk brudd

Kjærlighetsryktene rundt Wilde og Styles kommer altså knappe to måneder etter bruddnyheten mellom henne og komikeren Jason Sudeikis ble kjent. De to eksene skal fremdeles være gode venner og samarbeide godt om barna.

Veien dit har derimot ikke bare vært plettfri, og paret skal ha møtt på flere hindre i forholdet før de besluttet å gå hver til sitt.

- Det var diskusjoner og krangler over karrierevalg og hvor de skulle bo. Som de fleste par hadde de sine uenigheter. De tilbrakte tid både i øst og i vest av landet, men Jason elsket å bo i New York mens Olivia, som er født i New York City, lente seg mer mot Los Angeles, fortalte en kilde til Daily Mail i november.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Hun var også mer travel enn ham til tider, noe som har vært vanskelig. De møtte motstand på mange områder og besluttet at det var best å gå separate veier.

Det hevdes også at bruddet ikke er helt ferskt. Kilden delte nemlig med Daily Mail at beslutningen ble tatt for flere måneder siden, og det ikke skal ha vært noe drama involvert.

- De hadde problemer og skulle uansett aldri gifte seg, la kilden til.

Fra 2003 til 2011 var Wilde gift med Tao Ruspoli. Harry Styles har på sin side vært sammen med kjendiskvinner som Taylor Swift (31), Kendall Jenner (25) og den avdøde britiske programlederen Caroline Flack.

LES OGSÅ: - Kanye nekter å flytte tilbake til Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer