<strong>NY FLAMME:</strong> Nylig ble denne mannen, som nå er identifisert som danseren Casper Smart, observert da han forlot hotellet til Jennifer Lopez. Ifølge UsMagazine skal de to ha datet hverandre i skjul i flere uker. Foto: All Over Press
NY FLAMME: Nylig ble denne mannen, som nå er identifisert som danseren Casper Smart, observert da han forlot hotellet til Jennifer Lopez. Ifølge UsMagazine skal de to ha datet hverandre i skjul i flere uker. Foto: All Over Press Vis mer

- De har datet i flere uker

Jennifer Lopez har visst falt for nok en mannlig danser.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble popdivaen Jennifer Lopez (42), som ble skilt fra Marc Anthony (43) i sommer, observert tilbake på «sjekker'n» i New York.

En mystisk mann med tatoveringer, skjult bak solbriller og hatt, forlot nemlig hotellet hennes bare minutter før 42-åringen selv sjekket ut. Og nå er den ukjente kjekkasen, som er blitt sett sammen med skjønnheten flere ganger i det siste, blitt identifisert.
 
Mannen er ingen ringere enn én av Lopez' egne backup-dansere, Casper Smart. Det skriver UsMagazine. Lopez og Smart skal ha datet hverandre i noen uker, men ifølge en innsidekilde er «forholdet ikke seriøst».

Den mannlige danseren skal både ha hatt danseroller i filmer som «Step Up 3D» og «Honey 2», samt i TV-serien «Glee». Smart skal også ha vært en av Beyoncés backup-dansere under opptredenen hennes på Grammy-utdelingen i fjor.

«I San Francisco klar for å gå på scenen med JLo og de kule JLo-danserne!!!!!» skrev han på sin Twitter-profil fredag.

Om romanseryktene viser seg å stemme, er det vel sikkert at «J.Lo» neppe har glemt gamle «moves». Hun var nemlig gift med danseren Cris Judd (42) i et knapt år, fra 2001 til 2002.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trine tok til tårene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer