- De har datet i flere måneder

Her er Hollywoods nyeste superpar.

<strong>EKSKLUSIVE:</strong> Charlize Theron og Ryan Reynolds holder ikke på med andre mens de dater hverandre. Ifølge Us Weekly har de datet i flere måneder. Foto: All Over Press
EKSKLUSIVE: Charlize Theron og Ryan Reynolds holder ikke på med andre mens de dater hverandre. Ifølge Us Weekly har de datet i flere måneder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember skilte ekteparet Ryan Reynolds (34) og Scarlett Johansson (26) lag. Nå har Hollywood-kjekkasen funnet seg en ny kjæreste. Det skriver Us Weekly.

Reynolds' utvalgte er filmstjernen Charlize Theron (35).

- De har datet hverandre i flere måneder. De er ekslusive, og det hele er veldig «hysj hysj», forteller en kilde til bladet.

Det nye paret har ennå ikke latt seg fotografere sammen, men et vitne observerte Reynolds' motorsykkel parkert utenfor Therons hjem 5. juni. Reynolds forlot stedet i 15-tiden, og Theron dro like etterpå.

- Begge to fokuserer for tiden på karrierene sine, men ikke på en helt vill måte.

Ifølge kilden må man vente lenge dersom man ønsker å se det nye paret hånd i hånd på den røde løperen.

- Hun kommer ikke til å dra sammen med ham på et arrangement. Det er ikke hennes stil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er de endelig skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer