- De har datet hverandre i skjul i halvannet år

Søtt bilde av paret som holder hender har dukket opp.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Tom Cruise (52) og Katie Holmes (36) var et av Hollywoods mest profilerte par, men i 2012 sjokkerte hun en hel verden, inkludert ektemannen selv, da hun søkte om skilsmisse.

Eksene har i dag null kontakt, og alle samtaler foregår via en tredjepart - også når det kommer til deres felles datter Suri (8).

Mens «Mission Impossible»-kjekkasen før jul ble koblet til supermodellen Miranda Kerr (31), så har det gått rykter helt siden 2013 om at Katie skal ha innledet et forhold til eksmannes gamle kompis Jamie Foxx (47).

Foxx benektet samme år påstandene, men nå blusser romanseryktene nok en gang opp.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Katie Holmes giftet seg med Tom Cruise i 2006 og søkte om skilsmisse seks år senere. I dag har de ingen kontakt, og Tom skal ikke ha sett datteren Suri på fem måneder. Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Katie Holmes giftet seg med Tom Cruise i 2006 og søkte om skilsmisse seks år senere. I dag har de ingen kontakt, og Tom skal ikke ha sett datteren Suri på fem måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vennskap ble kjærlighet

«De har datet i det skjulte i halvannet år», skriver UsWeekly.com, som også poster et bilde av paret som holder hverandre i hendene.

Bildet er ifølge nettstedet tatt i februar, og duoen skal ha truffet hverandre i all hemmelighet siden sommeren 2013 - etter at de møtte hverandre på et veldedighetsarrangement i The Hamptons.

- Jamie er en person hun kan stole på og ha det gøy sammen med. Han gir henne alt det hun ikke fikk i forholdet med Tom, forteller en felles venn.

Foxx skal være svært betatt av den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen, og kaller henne for «jenta mi», avslører kilden videre.

Nettstedet skriver at forholdet startet som en flørt, men har utviklet seg til å bli en langvarig og gjensidig tiltrekning.

GAMLE VENNER: Tom Cruise og Jamie Foxx er gamle venner og spilte mot hverandre i thrilleren Collateral fra 2004. Foto: DreamWorks/Paramount/Splash News/ All Over Press
GAMLE VENNER: Tom Cruise og Jamie Foxx er gamle venner og spilte mot hverandre i thrilleren Collateral fra 2004. Foto: DreamWorks/Paramount/Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg forstår ofte ikke kvinnene i mitt liv