NY FLAMME: Miley Cyrus og Patrick Schwarzeneggers vennskap skal ha utviklet seg til noe mer. Foto: All Over Press
NY FLAMME: Miley Cyrus og Patrick Schwarzeneggers vennskap skal ha utviklet seg til noe mer. Foto: All Over PressVis mer

- De har datet hverandre i flere måneder

Miley Cyrus skal ha falt for Patrick Schwarzenegger.

SEOGHØR.NO: Ett år etter at Miley Cyrus (21) og skuespillerkjæresten Liam Hemsworth (24) brøt forlovelsen, så kan det se ut som om kjærligheten smiler på nytt for sangfuglen.

Popstjernen skal nemlig ha datet sønnen til Arnold Schwarzenegger (67), den jevnaldrende skuespilleren Patrick Schwarzenegger (21), i flere måneder, melder UsWeekly.com.

- De har kjent hverandre lenge, og har mange felles venner, så de har mer eller mindre vært i samme sirkel i flere år, sier en kilde til nettstedet.

Paret skal ha tilbragt mye tid med hverandre de siste ukene, og feiret Halloween sammen på Roosevelt Hotel 31. oktober før de dro hjem til Mileys villa, forteller en annen kilde.

Saken fortsetter under bildet.

FAR OG SØNN: Patrick er har fulgt i sporene til sin berømte far, Arnold Schwarzenegger, og jobber som skuespiller. Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Patrick er har fulgt i sporene til sin berømte far, Arnold Schwarzenegger, og jobber som skuespiller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Patrick har drømt om Miley i tre år

- Hun synes han er hot og kul. Patrick er en fin og god gutt. Han har vokst opp i Hollywood akkurat som henne, og det var bare et tidsspørsmål før de skulle begynne å date, sier en tredje kilde, ifølge UsWeekly - som også trykker et bilde av paret sammen.

Forholdet deres skal foreløpig være svært avslappet.

- Det er ikke seriøst enda, men Patrick vil se hvor det fører og han liker henne veldig godt.

Unge Schwarzenegger har nemlig lenge hatt et godt øye til «Wrecking Ball»-stjernen.

Allerede i 2011 snakket han om sin beundring for den talentfulle artisten i et intervju med magasinet Details.

- Når det kommer til dating, så er øynene mine på Miley.

Nå, tre år senere, kan det se ut som om drømmen har gått i oppfyllelse.

LES OGSÅ: La ut rumpebilde av sovende Miley