BRUDD: Avril skal ha holdt Brody Jenner tilbake, selv om han ønsket å jobbe med karrieren sin. Det skal ha ført til bruddet. Foto: All Over Press
BRUDD: Avril skal ha holdt Brody Jenner tilbake, selv om han ønsket å jobbe med karrieren sin. Det skal ha ført til bruddet. Foto: All Over PressVis mer

- De har brutt med hverandre

Rockejenta skal ha holdt kjæresten tilbake.

SEHER.NO: Rockejenta Avril Lavigne (25) og kjæresten Brody Jenner (26) har gjort det slutt. Det skriver Us Weekly.

Flere kilder bekrefter overfor bladet at paret, som ble sammen for snaue to år siden, nå har brutt med hverandre. Grunnen er at paret ikke klarte å finne ut av hvordan de skulle balansere karrierene sine med karrierene.

- Han har ikke jobbet, selv om han vil. De var begge ulykkelige fordi han ønsker å ha sin karriere, og hun vil at de skal fortsette forholdet, forteller en kilde.

Det skal ha fått Jenner til å føle at Lavigne holder ham tilbake. Men kilder mener det er en sjanse for at de kommer til å bli sammen igjen ved et senere tidspunkt.

- Det er alltid en sjanse for at de kommer til å bli sammen igjen. Brody prøver å legge ned noe regler og ha muligheten til å jobbe. De trenger å finne balansen.*

Lavigne brøt med ektemannen Deryck Whibley i 2009, etter tre års ekteskap. Jenner er kjent fra reality-serien «The Hills».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er så søte sammen