ANGIVELIG SLUTT: «Twilight»-skuespiller Robert Pattinson (31) og artist FKA Twigs (29) har ifølge The Sun brutt forlovlsen. Foto: NTB scanpix
ANGIVELIG SLUTT: «Twilight»-skuespiller Robert Pattinson (31) og artist FKA Twigs (29) har ifølge The Sun brutt forlovlsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bruddrykter for stjerneparet:

- De har brutt forlovelsen

Lykken skal ha tatt slutt for «Twilight»-stjernen Robert Pattinson.

(Se og Hør): «Twilight»-skuespiller Robert Pattinson (31) og artist FKA Twigs (29) ble først observert sammen i september 2014, og etter bare syv måneder var paret forlovet.

Pattinsons mange kvinnelige beundrere, som jublet da det tok slutt med motspiller Kristen Stewart (27) to år tidligere, mistet igjen håpet.

Tidligere i sommer skapte Robert overskrifter med et utsagn om at de var «på en måte forlovet». Intervjuet med Howard Stern satte i gang spekulasjonene om at det var slutt.

Nå melder den britiske avisen The Sun at det er slutt for stjerneparet etter tre år.

BRØT FORLOVELSEN: Ifølge The Sun har Robert Pattinson brutt forlovelsen med FKA Twigs. - Han var lei, sier en kilde til The Sun. Foto: NTB scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Ifølge The Sun har Robert Pattinson brutt forlovelsen med FKA Twigs. - Han var lei, sier en kilde til The Sun. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De siste månedene har de virkelig begynt å gli fra hverandre, og de har tilbrakt mindre og mindre tid sammen, sier en kilde nær paret til avisen.

- Robert var lei

Det er «Twilight»-kjekkasen som skal ha tatt det siste steget for å bryte forlovelsen.

- Robert er lei. Han har brutt forlovelsen og har fortalt sine venner at de har gått fra hverandre. Men med så mye historie mellom dem, har de fremdeles sterke følelser for hverandre.

Ifølge People har «Two Weeks»-sangeren FKA Twigs tidligere blitt observert med den franske modellen Brieuc Breitenstein. De to skal blant annet ha vært sammen på ferieøya Ibiza. Det er dog ikke kjent om det har vært romanse i luften.

NYTT PAR?: FKA Twigs med modellen Brieuc Breitenstein ferieøya Ibiza 11. august. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: FKA Twigs med modellen Brieuc Breitenstein ferieøya Ibiza 11. august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret er kjent for å holde en lav medieprofil, og verken Robert Pattinson eller FKA Twigs har foreløpig kommentert bruddryktene.

Døde i turnering

Robert Pattinson fikk sitt gjennombrudd som Cedric i «Harry Potter og ildbegeret» i 2005.

Karakteren ender sin skjebne i Tretrollsmannsturneringen, og dermed ble det hans siste film i JK Rowling-universet.

Senere gjorde han suksess som vampyren Edward Cullen i «Twilight», basert på bøkene til Stephenie Meyer.

For tiden er Robert kinoaktuell med «Good Time», der han spiller en bankraner som skal «redde» broren fra fengselet Riker's Island.

Tahliah Debrett Barnett, som FKA Twigs egentlig heter, begynte sin karriere som proffdanser. Hun kan ses i musikkvideoer til blant annet Kylie Minogue, Ed Sheeran og Jessie J.

I fjor spilte hun på Skral Festival i Grimstad.

LES OGSÅ: «Farmen»-duoen på romanseryktene