<strong>VARME FØLELSER:</strong> Det skal fremdeles være varme følelser mellom artisten og skuespilleren. Dette bildet av paret er tatt etter en middagsdate på Hawaii i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix
VARME FØLELSER: Det skal fremdeles være varme følelser mellom artisten og skuespilleren. Dette bildet av paret er tatt etter en middagsdate på Hawaii i februar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom:

- De har blitt kjærester igjen

Superstjernene Katy Perry og Orlando Bloom tilbrakte helgen sammen på stranden.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I mars bekreftet Katy Perry (32) og Orlando Bloom (40) at de hadde gjort det slutt etter rundt ti måneder som kjærester.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for duoen til US Weekly den gang.

Nå kan det se ut til at paret prøver å få forholdet til å fungere igjen.

I løpet av den siste måneden har de nemlig blitt observert i hverandres selskap to ganger. Sist gang nå i helgen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>LYKKELIGE:</strong> I november i fjor var Orlando Bloom og Katy Perry to store smil under UNICEFs årlige Snowflake Ball i New York City. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I november i fjor var Orlando Bloom og Katy Perry to store smil under UNICEFs årlige Snowflake Ball i New York City. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Katy Perry og Orlando Bloom er sammen igjen. De sluttet aldri å elske hverandre. De jobber begge med å få det til ordentlig denne gangen, forteller en venn av paret til E! News.

Denne helgen tilbrakte duoen sammen på stranden i Santa Barbara i California, hvor sangfuglen vokste opp.

Her koste de seg blant annet i vannet på hvert sitt SUP-brett hvor nettstedet Celebritywotnot.com tok bilde av dem.

- De ville opprinnelig gå sakte frem denne gangen, men de liker å være sammen og å reise med hverandre, så derfor har det gått litt raskere, forklarer vennen til E! News.

- De har det veldig bra sammen nå og håper at forholdet vil holde denne gangen.

Videre sier kilden at Perry og Bloom ikke har planer om å annonsere eller bekrefte deres nye status til media, men at de har fortalt at de er kjærester igjen til nære venner og familie.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PENT PAR:</strong> I mai i fjor koste paret seg sammen på festen Costume Institute Benefit Gala. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: I mai i fjor koste paret seg sammen på festen Costume Institute Benefit Gala. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klinte på konsert

Rykter om at Katy og Orlando har funnet tilbake begynte for alvor å svirre da de ble oppdaget i het flørt på Ed Sheerans konsert i Los Angeles 12. august, skriver E! News.

- Det virket definitivt som om de er sammen igjen. De koste med hverandre stort sett hele kvelden. Hun satt på fanget hans mens de kysset, fortalte et øyevitne til nettstedet den gang.

- Det så ut som om de hadde tidenes kveld. Ingen forstyrret dem. Jeg tror egentlig ikke noen gjenkjente dem siden de hadde på seg hatter og sånn.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HÅND I HÅND:</strong> Både Katy og Orlando er glade i friluft og å holde seg i form. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Både Katy og Orlando er glade i friluft og å holde seg i form. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist måned benektet derimot «I Kissed A Girl»-stjernen at hun og Orlando hadde funnet tilbake til hverandre, samtidig som hun innrømmet at hun setter pris på å fremdeles ha ham i livet sitt.

- Jeg tror folk kommer og går gjennom livet. Det er hyggelig å ha mennesker man er glad i rundt seg. Når man blir eldre viskes linjene ut. Men jeg er veldig opptatt for tiden. Jeg skal snart ut på turne i et nytt år, fortalte hun til radiostasjonen Sirius FM, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STOLT PAPPA:</strong> Bloom har en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STOLT PAPPA: Bloom har en sønn fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bloom og Perry traff hverandre i januar i fjor under Golden Globe Awards, og ble raskt et av Hollywoods mest omtalte par.

Selv om de reiste på flere romantiske ferieturer og viste seg sammen hånd i hånd offentlig, så forholdt de seg relativt tause om forholdet til pressen.

Da den britiske «Ringenes Herre»-stjernen, som har vært ambassadør for UNICEF i over ti år, deltok på deres 70-årsjubileum i New York i fjor, skrøt han imidlertid stolt av Katys veldedige arbeid for organisasjonen.

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa han til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Mens Katy tidligere var gift med komikeren Russell Brand (42), så har Orlando sønnen Flynn (6) fra sitt ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (34).

LES OGSÅ: Katy Perry avslørte sin dårligste elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer