- De har blitt foreldre

Lykken smiler til stjerneparet Ryan Gosling og Eva Mendes.

FIKK EN DATTER: Eva Mendes og Ryan Gosling får en travle tid fremover med sin lille baby i hus. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FIKK EN DATTER: Eva Mendes og Ryan Gosling får en travle tid fremover med sin lille baby i hus. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer kom gladnyheten om at Holywood-paret Eva Mendes (40) og Ryan Gosling (33) ventet sitt første barn sammen.

Fredag fikk de en liten jente, bekrefter flere kilder til UsWeekly.com.

Mendes og Gosling har hatt et av-og-på forhold siden 2011 og har hele tiden holdt en svært lav profil i media.

Graviditeten ble først kjent da Mendes var hele syv måneder på vei, og hun har hele tiden anstrengt seg for å skjule babymagen ved å dekke seg til i løse plagg.

- Det er Ryan som går ut og handler. Eva har hatt lyst på mye pasta, så han lager mat til henne. Han tar papparollen veldig alvorlig, sier en kilde til nettstedet.

Selv om ikke barnet skal ha vært planlagt, har duoen gledet duoen seg til å bli foreldre.

- Eva har vært klar for morsrollen en stund nå, og at hun  får dele denne opplevelsen sammen med Ryan er en drøm som går i oppfyllelse for henne, fortalte en kilde til OK! magazine i juli.

FILM BLE VIRKELIGHET. I fjor spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter.
FILM BLE VIRKELIGHET. I fjor spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter. Vis mer

LES OGSÅ: - Uvirkelig å tenke på at det er et annet liv i kroppen min