- De har bestemt seg for å skilles

De to skuespillerstjernene bekrefter nyheten.

GÅR HVERT TIL SITT: - Etter å ha vært separert i en stund har nå Jennifer Carpenter og Michael C. Hall søkt om skilsmisse, bekrefter talspersonene til Michael C. Hall og Jennifer Carpenter. Foto: All Over Press
GÅR HVERT TIL SITT: - Etter å ha vært separert i en stund har nå Jennifer Carpenter og Michael C. Hall søkt om skilsmisse, bekrefter talspersonene til Michael C. Hall og Jennifer Carpenter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ekteskapet mellom Jennifer Carpenter (31) og Michael C. Hall (39) er over. «Dexter»-stjernene, som spiller bror og søster i den populære Showtime-serien, avslutter nemlig nå sitt to år lange ekteskap. Det bekrefter parets talspersoner til Entertainment Weekly.

- Etter å ha vært separert i en stund har nå Jennifer Carpenter og Michael C. Hall søkt om skilsmisse, sier de i en uttalelse.

Bekreftelsen kommer bare en dag etter at Carpenter dukket opp på finalefesten for Dexters femte sesong - uten nettopp Hall, skriver Access Hollywood.
 
Den 31 år gamle «munnrappe» skuespilleren stod som kjent ved Halls side da han for kort tid siden kjempet en hard kamp mot kreften. En kamp han til slutt vant.

 
Paret giftet seg på nyttårsaften i 2009. Carpenter har tidligere gitt uttrykk for at hun mener Michael C. Hall er en av verdens mest sexy menn.

- Han er en av de beste som finnes. Han har et fantastisk talent, og er det noen som fortjener ros - så er det ham, har hun uttalt til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg med «søsteren»