Beyoncé Knowles og Jay Z:

- De har begravd stridsøksen etter fødselen

Gratulerte Kim og Kanye med en ekstravagant gave til den nyfødte datteren Chicago West.

VENNER IGJEN: Stjerneparene Kim Kardashian og Kanye West, og Jay Z og Beyoncé Knowles skal ha begravd stridsøksen seg imellom. Foto: NTB Scanpix
VENNER IGJEN: Stjerneparene Kim Kardashian og Kanye West, og Jay Z og Beyoncé Knowles skal ha begravd stridsøksen seg imellom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Forrige uke kunne duoen Kanye West (40) og Kim Kardashian (37) ønske sitt tredje barn velkommen til verden. Det annonserte reality-stjernen på sin egen nettside.

Stjerneparet, som har datteren North (4) og sønnen Saint (2) fra før, fikk en liten datter ved hjelp av surrogati.

I den anledning skal artist Beyoncé Knowles (36) og rapper Jay Z (48) ha ønsket å gratulere paret med en liten gave til den nyfødte datteren deres, Chicago West. Det skriver The Sun.

Gaven var et armbånd fra Lorraine Schwartz som var spesiallaget til det lille sjarmtrollet, og som var inngravert med tallet tre. Armbåndet skal ha kostet 15 000 pund, noe som tilsvarer cirka 163 000 norske kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Holidays

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Skværet opp

Armbåndet skal være et tegn på at krangelen mellom de to stjerneparene endelig er over, ifølge The Sun.

Det hele startet tilbake i 2016 under en konsert i Sacramento, da Kanye fikk et sammenbrudd og stormet av scenen etter fire låter og et 30 minutters usammenhengende utbrudd.

Før West lot publikummet sitt i stikken, rakk han imidlertid å angripe ekteparet Jay-Z og Beyoncé, skrev NME i 2016.

Rapperen antydet blant annet at Beyoncé hadde nektet å opptre på MTV Video Music Awards tidligere samme år, dersom hun ikke vant prisen for «beste musikkvideo» foran Drake og Kanye selv.

Rapperen benyttet også anledningen til å trekke frem Jay Z, som han ikke hadde hørt noe fra på en stund.

​Nå skal parene imidlertid ha blitt venner igjen og Jay Z skal ha gratulert den nybakte pappaen.

Saken fortsetter nedenfor.

GJENGEN SAMLET: Beyoncé sammen med Jay Z og Kim gratulerer Kanye etter at han vant en pris under BET-utdelingen i 2012. Foto: NTB Scanpix
GJENGEN SAMLET: Beyoncé sammen med Jay Z og Kim gratulerer Kanye etter at han vant en pris under BET-utdelingen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Beyoncé og Jay kunne ikke vært mer glad på deres vegne, de gleder seg stort til å møte den nyfødte og har allerede sendt en gave til dem, fortalte en kilde til tabloidavisen The Sun forrige uke.

- Det synes at de alle har lagt alt bak seg og at de har blitt en «familie» igjen. Kanye er utrolig glad fordi han alltid har ansett Jay som sin storebror og Beyoncé har blitt en av hans nærmeste venner, fortsatte kilden.

Beyoncé og Jay Z har tre barn sammen, tvillingene Sir og Rumi, som ble født i juni i fjor, samt datteren Blue Ivy (6)

Etter fødselen delte superstjernen et bilde på sin Instagram-konto hvor hun stolt viste frem tvillingene sine.

Ikke akkurat bestevenner

Det har aldri vært noen hemmelighet at Kim og Beyoncé ikke akkurat har vært bestevenner. Likevel har de møtt hverandre flere ganger, gjerne på store arrangementer, på grunn av vennskapsforholdet mellom ektemennene deres.

Selv om Jay Z og Kanye har stått hverandre veldig nær, har fruene aldri kommet ordentlig overens. Det hevdet en kilde overfor Hollywoodlife i november.

- Beyoncé har aldri klikket med Kim. Hun verken liker eller respekterer henne, og det har hun heller aldri gjort. Selv ikke før Kim møtte Kanye, uttalte kilden overfor nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE FAN AV REALITY: Beyoncé og Kim har ikke akkurat vært bestevenner siden dag én. Foto: NTB Scanpix
IKKE FAN AV REALITY: Beyoncé og Kim har ikke akkurat vært bestevenner siden dag én. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal være Kim sin vei mot berømmelse som er problemet for superstjernen. Beyonce er nemlig ikke den største fanen av reality-tv.

- Beyoncé tror at Kim gjør alt for berømmelse. Hun føler rett og slett at de er to helt forskjellige mennesker uten noe som helst til felles. Hun er alltid høflig når hun møter Kim, men man kan se at hun tvinger seg selv til det. Det er ikke noe varmt eller genuint når de to prater sammen, fortsatte kilden.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

​​- Ble tilbudt 40 millioner for babybilder

​Fansen venter allerede i spenning for å få se de første bildene av det nyeste tilskuddet i familien til Kim og Kanye, men det kan nok ta en stund før paret ønsker å vise frem datteren.

Kjendisnettstedet TMZ meldte imidlertid at de nybakte foreldrene skal ha blitt tilbudt store summer for å selge de første bildene av babyen, men de skal ha takket pent nei.

Kilder hevder at diverse nettsteder og magasiner skal ha startet budrunden på bildene for flere måneder siden, og at tilbudene skal ha ligget på alt fra 16 til 40 millioner norske kroner.

- Kim og Kanye ville aldri vurdert å selge bildene av babyen... De synes at det strider med deres verdier, sa kilden til TMZ.

LES OGSÅ: Kjøpte babysmokk til 760 000 kroner​​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer