KOMMET SEG VIDERE: Kun tre måneder etter bruddet, skal Wilmer Valderrama og Demi Lovato allerede ha funnet lykken på hver sin kant.  Foto: Ap
KOMMET SEG VIDERE: Kun tre måneder etter bruddet, skal Wilmer Valderrama og Demi Lovato allerede ha funnet lykken på hver sin kant. Foto: ApVis mer

- De har begge fått nye kjærester

Kun tre måneder etter bruddet, skal Demi Lovato ha falt for kampsportutøveren Luke Rockhold, mens Wilmer Valderrama har gått tilbake til ekskjæresten.

SEOGHØR.NO: I starten av juni avslørte sangstjernen Demi Lovato (24) at hun og kjæresten gjennom seks år, Wilmer Valderrama (36) - kjent fra TV -serien «That 70's Show», hadde gått hver til sitt. 

Nyheten delte de begge på sine Instagram-profiler, der de takket hverandre for den flotte tiden de hadde hatt sammen.

Det virker imidlertid ikke som den tidligere duoen depper av den grunn. Både Demi og Wilmer skal nemlig ha funnet lykken igjen - kun tre måneder etter bruddet.

«Cool For the Summer»-sangeren har den siste tiden blitt observert en rekke ganger sammen med UFC-utøveren Luke Rockhold (31). 

- Hun prøver å finne ut av alt nå. De snakker og holder på, og de liker hverandre veldig godt, sier en kilde til nettstedet Us Weekly. 

Saken fortsetter under bildet.

VELTRENT KJEKKAS: UFC-utøver Luke Rockhold skal være Demi Lovatos nye flørt.  Foto: Splash News
VELTRENT KJEKKAS: UFC-utøver Luke Rockhold skal være Demi Lovatos nye flørt. Foto: Splash News Vis mer

Flørter åpenlyst

Ifølge TMZ har turtelduene også sendt hverandre hemmelige og søte meldinger over sosiale medier. 

Forrige måned delte kampsportutøveren et bilde på Instagram der han hadde tatovert et lite smilefjes på fingeren.

Tre dager etter la Demi ut en kort videosnutt der hun viste frem en tilsvarende tatovering.

- Fordi livet er for kort til å ikke tatovere lillefingeren, skrev hun til videoen. 

Saken fortsetter nedenfor.

Sessions at Junqs make me happy

Et bilde publisert av Luke Rockhold (@lukerockhold)

Cause life's too short not to tattoo your pinky

En video publisert av Demi Lovato (@ddlovato)

Dro på kjærlighetsferie med eksen

Det er ikke bare Demi som skal ha gått videre etter det overraskende bruddet. Også Wilmer har den siste tiden skapt overskrifter på grunn av kjærlighetslivet sitt.

Nylig ble han avbildet på en romantisk middag sammen med ekskjæresten, skuespiller Minka Kelly (36).

Saken fortsetter nedenfor.

ER DE SAMMEN IGJEN? De siste ukene har skuespiller Minka Kelly og Wilmer Valderrama blitt observert sammen en rekke ganger. Her er de på vei hjem fra en restaurant i Hollywood etter en romantisk date sammen.  Foto: Splash News
ER DE SAMMEN IGJEN? De siste ukene har skuespiller Minka Kelly og Wilmer Valderrama blitt observert sammen en rekke ganger. Her er de på vei hjem fra en restaurant i Hollywood etter en romantisk date sammen. Foto: Splash News Vis mer

Kun dager etter ble de også tatt på fersken under en kjærlighetsferie i Mexico sammen, ifølge People. «The Roommate»-stjernen har delt flere bilder fra ferien på sin Instagram-konto. 

Wilmer og Minka datet i 2012, under en periode hvor Demi og Wilmer hadde en pause i forholdet. 

Verken Wilmer eller Demi har kommentert de seneste romanseryktene. 

Saken fortsetter nedenfor.

Take me back... #MexicoLindo

Et bilde publisert av Minka Kelly (@minkakelly)

Drømte om ekteskap

Sangeren og 36-åringen ble sammen kort tid etter at Demi fylte 18, og det ble lenge spekulert i at de ville forlove seg.

I 2015 sa Demi i et intervju at hun hadde lyst til å gifte seg med sin daværende kjæreste:

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM, ifølge In Touch magazine.

PROFILERT PAR: Demi Lovato og Wilmer Valderrama var et par i nesten seks år før de i juni annonserte at de hadde gjort det slutt. Bruddet kom som et sjokk for mange.  Foto: Xposure
PROFILERT PAR: Demi Lovato og Wilmer Valderrama var et par i nesten seks år før de i juni annonserte at de hadde gjort det slutt. Bruddet kom som et sjokk for mange. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Nå trenger vi en ny krybbe

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.