VERDIG VINNER: Kjendisbloggeren Perez Hilton mener Jennifer Hudson og Kelly Osbourne er verdige vinnere. Foto: Stella Pictures
VERDIG VINNER: Kjendisbloggeren Perez Hilton mener Jennifer Hudson og Kelly Osbourne er verdige vinnere. Foto: Stella Pictures Vis mer

De har årets flotteste kjendiskropper

- Fortjener det virkelig...

Publisert
SEHER.NO: Fitness Magazine har kåret de flotteste kjendiskroppene i 2010, og det er to kvinner som stikker av med seieren. Det er Kelly Osbourne (26) og Jennifer Hudson (28).

Osbourne gikk ned 22 kilo etter å ha deltatt i det populære programmet «Dancing With The Stars», og etter et smertefullt brudd med ekskjæresten Luke Worrell.

- Jeg gikk gjennom et større helvete fordi jeg var tjukk enn fordi jeg var en fjern narkotikaavhengig person. Jeg kommer aldri til å forstå akkurat det, sa Osbourne til Us Magazine.


Stjernen veide omkring 75 kilo på det vanlige, og brøt flere ganger sammen, og snakket ut om hvor tjukk hun var på forsiden av magasiner.

Hun innrømmet at hun hatet kroppen sin, men ønsket heller aldri å gjøre noe for å forandre på den. Men det siste året har hun for alvor trent, og spist sunt.

Hudson ble i år talsperson for WeightWatchers etter at hun kastet av seg kiloene, etter at hun ble mamma for første gang.

At det er Osbourne og Hudson som vant kåringen, synes kjendisbloggeren Perez Hilton er gode nyheter.

- De er verdige vinnere og fortjener det. De ser begge fantastiske ut og er en inspirasjon for alle som ønsker å gå ned i vekt, skriver han på FitPerez.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri brukt bikini før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer