Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De har allerede snakket om det

De nyforlovede turtelduene skal allerede ha begynt smått å planlegge bryllupet sitt.

FORLOVET: For en drøy uke siden avslørte Kourtney Kardashian at hun hadde forlovet seg med Travis Barker. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB
FORLOVET: For en drøy uke siden avslørte Kourtney Kardashian at hun hadde forlovet seg med Travis Barker. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom gladnyheten om at Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) har forlovet seg. Duoen bekreftet forholdet tidligere i år, og har altså nå valg å ta forholdet ett steg videre.

Nyheten bekreftet Kourtney på Instagram til flere bilder av frieriet. Under bildene skrev realitystjernen «for alltid», noe også Travis skrev i kommentarfeltet.

Intimt bryllup

Ifølge kilder skal paret ha begynt å planlegge det kommende bryllupet.

- De planlegger et lite, intimt bryllup, og de har bare tenkt å invitere sine nærmeste, forklarer en kilde overfor Hollywood Life, og legger til at paret skal ha et ønske om å være omringet av folk som støtter dem.

- Så lenge de har hverandre blir dagen perfekt, fortsetter kilden.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

På nåværende tidspunkt skal ikke paret ha fastsatt verken bryllupsdato eller besluttet hvor bryllupet skal finne sted.

- Med tanke på Travis' redsel for å fly kan det se ut til at det ikke kommer til å bli et bryllup langt unna hjemme, legger kilden til.

Ifølge en kilde overfor E! News er bryllupet en stor greie for Kourtney.

- De ønsker å gjøre hele den tradisjonelle bryllupsseremonien, og de har allerede snakket om det, fortalte kilden nylig.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Som nevnt var det i forrige uke forlovelsen ble kjent. Ifølge en kilde til E! News skulle paret på en dagstur til Montecito, og Kourtney skal ikke ha hatt noen anelse om hva som ventet henne.

- Travis uttrykte sin kjærlighet for henne og takket henne for at hun får ham til å være en bedre person. Det var veldig emosjonelt og sentimentalt. Kourtney var så lykkelig og var definitivt følsom. Hun gråt og klarte ikke stoppe å si at hun elsker ham, sa kilden om frieriet.

Tar avstand

En som ikke skal være så overlykkelig over forlovelsen er Kourtneys ekskjæreste og barnefar, Scott Disick. De to var i et turbulent forhold i rundt ti år, og har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) sammen.

I helgen hevdet en kilde at Disick nå skal ha valgt å distansere seg fra den verdenskjente familien for å prosessere eksens forlovelse.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Han forstår at det ikke er Kourtneys eller Travis' jobb å gjøre ham komfortabel med dette. Det er jobben hans, og hvis han skal være medforelder med Kourtney, som han har vært, må han prosessere dette og slutte fred med det, sa en kilde til People.

Ifølge kilden handler ikke dette om familien eller Kourtney, men om at Scott trenger litt tid alene for å behandle det som har skjedd.

- Scott har egentlig ikke ønsket å forholde seg til Travis og Kourtney, fordi han ikke følte at han måtte gjøre det, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: - De tror de er søsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer