SNAKKER UT: 47-åringen snakker ut om det tunge fjoråret. Foto: Scanpix
SNAKKER UT: 47-åringen snakker ut om det tunge fjoråret. Foto: ScanpixVis mer

- De hang meg ut på en uverdig måte

Mia Gundersen snakker ut om det tunge fjoråret - og slår kraftig tilbake mot pressen.

SEHER.NO: Etter at hennes show "All of Mia" måtte tas av plakaten etter kun fire dager, fikk Mia Gundersen Leliënhof (47) nok, og satte seg på første fly til New York.

- Det skjedde utrolig mye vondt i fjor. Moren min døde i februar, og det var fryktelig tungt. Så kom boka, og all kritikken rundt den. Jeg ble beskyldt for å være kynisk, og det ble sagt mange stygge ting om meg. Så floppet showet mitt. Jeg har hatt det vondt, og unner ingen å gå gjennom det, sier hun til Her og Nå.

Mia forteller til magasinet at hun har mottatt støtte i den tunge tiden, men hun føler seg mobbet av den norske pressen.

- Det er greit at folk kan mene ting om meg, jeg stikker jo nesa frem. Men det er ikke OK å mobbe og være infam. Pressen hang meg ut på en uverdig måte. De bruker makten sin til å rakke ned på folk, og det er stygt.

47-åringen takker mannen Marcel for all den gode støtten han har vist i løpet av fjoråret. Nå venter en ny runde "Norske talenter" for Mia, som gleder seg stort.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Flyktet etter show-fiasko

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.