- De hadde slått opp da hun ble gravid

Ryan Gosling skal ha blitt svært overrasket over nyheten om at han skal bli far.

IKKE PLANLAGT: Ryan Gosling skal ha blitt svært overrasket over graviditeten til Eva Mendes. Foto: ALL OVER PRESS
IKKE PLANLAGT: Ryan Gosling skal ha blitt svært overrasket over graviditeten til Eva Mendes. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble mange overrasket av nyheten om at skuespillerparet Ryan Gosling (33) og Eva Mendes (40) venter barn sammen.

HADDE SLÅTT OPP: Men etter at graviditeten var et faktum, er Gosling fast bestemt på å være der for Mendes. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr
HADDE SLÅTT OPP: Men etter at graviditeten var et faktum, er Gosling fast bestemt på å være der for Mendes. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr Vis mer

Det var OK! Magazine som først omtalte saken, og bladet skrev at Mendes er hele syv måneder på vei.

Nå kommer RadarOnline.com med nye detaljer om saken. Nettstedet skriver at graviditeten absolutt ikke var planlagt.

Gosling og Mendes slo nemlig opp i fjor, og de to gikk gjennom en vanskelig tid like før graviditetsbeskjeden kom.

- Det var absolutt ikke planlagt, nei. Og Ryan ble veldig overrasket, spesielt fordi de hadde slått opp tidlig i fjor, for senere å finne tilbake til hverandre, forteller en kilde.

Grunnen til uenighetene skal ha vært at Mendes har ytret ønske om å gifte seg, men Gosling har vært tvilende. Ryan er imidlertid nå fullt innstilt på å få forholdet til å fungere.

- Han gleder seg til å bli pappa, og kommer til å være veldig beskyttende.


Mendes og Gosling begynte først å date hverandre under innspillingen av filmen «The Place Beyond The Pines» for tre år siden.

Nå har Mendes flyttet inn i ungkarsredet til Gosling, noe som ikke er helt ideelt.

- Huset er ganske lite, og det har bare to soverom. Eva har lett etter et større hus som hun kan bo i sammen med Ryan og babyen.

LES OGSÅ: Slik skjulte hun magen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer