Naomi Campbell og Liam Payne:

- De hadde sin første krangel

Supermodellen skal ikke ønske å vise seg offentlig med den 23 år yngre artisten.

DATER I SKJUL: - Kanskje hun gjør det for å beskytte ham, men kanskje hun er flau på grunn av aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix
DATER I SKJUL: - Kanskje hun gjør det for å beskytte ham, men kanskje hun er flau på grunn av aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige måned begynte ryktene å svirre om at det er noe på gang mellom Naomi Campbell (48) og Liam Payne (25).

Flørten mellom supermodellen og den tidligere «One Direction»-stjernen ble oppdaget da de helt åpenlyst kommenterte flørtende ting til hverandre på bildedelingstjenesten Instagram.

View this post on Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

- Perfeksjon i et menneske ... Ikke gi meg de øynene, skrev Payne under et bilde av Campbell, sammen med både rose- og kyssemunn-emojier.

Campbell kommenterte på sin side «Vakker sjel» under et bilde av Payne.

En drøy uke senere ble duoen også observert sammen for første gang, på det internasjonale medier som Daily Mail, Cosmopolitan og Perez Hilton omtalte som et stevnemøte.

Ifølge nettstedene skal Payne og Campbell ha tilbrakt tid sammen under en konsert på O2 Arena i London.

På vei ut fra konsertlokalene ble nemlig duoen tatt på fersken. Utenfor sto et hav av fans, som var raskt oppe med telefonene for å filme da «turtelduene» kom til syne sammen.

Kranglet om rød løper-event

Siste nytt om den hete flørten mellom stjerneparet er at de i helgen skal ha hatt sin første krangel.

Søndag gikk British Academy Film Awards (BAFTA) av stabelen i konserthuset Royal Albert Hall i London, og før prisutdelingen startet skal Campbell ha gjort det klart for Payne at hun ikke ønsket å bli sett sammen med ham på det stjernespekkede eventet.

Det skriver The Sun.

- Naomi og Liam kranglet om BAFTA, og hun fortalte ham rett ut at de ikke skulle dra dit sammen. Hun foreslo at han kunne gå inn bakveien for å unngå oppmerksomhet. Hun ville ikke at det skulle bli til et sirkus med drama rundt dem, har en kilde uttalt til nettstedet.

Dette skal ikke ha falt i god jord hos den unge musikeren - som er sagt å være «trollbundet» av 48-åringen.

Etter prisutdelingen var Campbell vert på «Vogue x Tiffanys»-etterfest i London. Her dukket også Payne opp, men de verken ankom eller forlot lokalet som et par. Ifølge Metro skal ikke dette ha vært en felles avgjørelse.

Saken fortsetter under bildet.

HVER FOR SEG: Her forlater Naomi Campbell og Liam Payne «Vogue x Tiffanys»-etterfesten søndag kveld med bare minutters mellomrom. Foto: NTB Scanpix
HVER FOR SEG: Her forlater Naomi Campbell og Liam Payne «Vogue x Tiffanys»-etterfesten søndag kveld med bare minutters mellomrom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kanskje hun er flau

Dette er angivelig ikke første gang Campbell har bedt Payne holde avstand offentlig. Senest forrige uke skal nesten nøyaktig det samme ha skjedd.

- Naomi oppfordret også Liam om å ikke delta på the Equinox Hotels party forrige uke av samme grunn. Hun avskrev ham fullstendig og dro på festen med Kate Moss blant annet, delte kilden.

Venner av Campbell skal nå stille spørsmål rundt hvorfor supermodellen kun synes det er ok å tilbringe tid med Payne hjemme, men ikke ønsker å bli sett sammen med ham offentlig.

- Kanskje hun gjør det for å beskytte ham, men kanskje hun er flau på grunn av aldersforskjellen, og over at han er et stort tilbakesteg fra de superrike mennene hun har datet tidligere, delte kilden med The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Bekymret mor

Det var i juli i fjor det ble kjent at Payne var blitt singel igjen, etter et litt over to år langt forhold med Cheryl Cole (35). Bruddet kom drøye to måneder etter at duoen kunngjorde at de hadde blitt foreldre for første gang, til lille Bear.

Den triste nyheten delte de i sosiale medier, etter at det over en lengre tid hadde versert rykter og spekulasjoner om et mulig brudd.

Siden den gang har Payne blitt koblet til en rekke andre kvinner, blant andre den 18 år gamle modellen Maya Henry, før han i januar altså ble linket til Naomi Campbell.

Den nye romansen skal ha vekket bekymring, og spesielt skal 25-åringens mor, Karen (58), være redd for sønnens nye flørt.

- Karen er bekymret fordi Liam var langt nede etter bruddet fra Cheryl i fjor, og endelig virket det som om han var tilbake til sitt gamle jeg igjen. Men nå som Naomi er på banen frykter hun for hva slags påvirkning hun kan ha på ham, fortalte en annen kilde til The Sun.

Både venner og familie skal være redd for både aldersforskjellen og det faktum at Campbell er godt kjent for sitt voldsomme temperament.

- Men han er som trollbundet av henne og følger etter henne som en hundevalp, hevdet kilden.

LES OGSÅ: - Marna truet med å gå fra meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer