- HADDE SEX I SKJUL: Programleder Christer Falck hevder flere av årets Robinson-deltagere hadde sex etter at kameraene var slått av. Foto: TV 3
- HADDE SEX I SKJUL: Programleder Christer Falck hevder flere av årets Robinson-deltagere hadde sex etter at kameraene var slått av. Foto: TV 3Vis mer

- De hadde sex i skjul

Christer Falck avslører at det foregikk mer enn taktikkprat blant årets Robinson-deltakere.

SEHER.NO: Søndag gikk Lina Iversen (25) til topps i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3, etter en dramatisk finale mot Christian Flotvik (23).

Men programleder Christer Falck sier til Her og Nå at det ikke bare var foran kamera det var sterke følelser i sving blant årets deltakere i reality-serien på TV3.

- At flere av deltagerne klarte å holde kyss, klapp og klem pluss "noko attåt" skjult, både på øya og for pressen i ettertid, overrasker meg, sier han til bladet.

Christer nevner ikke navn på hvilke deltakere som skal ha funnet tonen med hverandre, men finalist Christian Flotvik avslørte lørdag til Seher.no at hans egen kropp gjorde det uaktuelt med noen øyromanse, etter at han mistet potensen på øya.

Først da han kom hjem tilbake til Norge og kjæresten Maria Marthinsen, begynte kroppen å fungere normalt.

- Sex-driften kom tilbake etter et par dager når jeg hadde fåtti meg næring og sånn, og det var nok dama fornøyd med, ellers vet jegikke hva som ville skjedd. Jeg var veldig lettet, sa Christian med et smil til Seher.no.

Christian hevder også flere av de andre mannlige deltagerne fikk liknende problemer i tropevarmen.


Alle gutta var så bekymret for at impotensen var varig. Visatt og sa "Tenk hvis vi kommer hjem, og den er stein dau fortsatt."Det var det store samtaleemnet etter en uke der nede, sa han tilSeher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: Vant Robinson etter spareløgn