MER ENN GODE VENNER: En venn av Sarah Palins «svigersønn», Levi Johnston (20), skal i flere måneder ha hatt et skjult forhold til den 29 år eldre komikeren Kathy Griffin. Foto: All Over Press
MER ENN GODE VENNER: En venn av Sarah Palins «svigersønn», Levi Johnston (20), skal i flere måneder ha hatt et skjult forhold til den 29 år eldre komikeren Kathy Griffin. Foto: All Over Press Vis mer

- De hadde sex flere ganger

Aldersforskjellen på 29 år skal ikke ha betydd noe for de to kjendisene.

Publisert
SEHER.NO:  Levi Johnston ble i 2008 kjent som mannen som gjorde den amerikanske visepresidentkandidaten Sarah Palins da 17 år gamle datter Bristol gravid.

Senere laget han overskrifter ved å uttale seg negativt om Palin på TV, og å stille opp naken i bladet Playgirl.

De siste ukene har Levi forsøkt å gjenforenes med Bristol Palin (20), av hensyn til sønnen Tripp (18 mnd.). Men nå truer en ny skandale å kaste skygger over det spirende forholdet.

En venn av Levi Johnston hevder til bladet National Enquirer at 20-åringen siden 2009 har hatt et hemmelig forhold til den 29 år eldre komikeren Kathy Griffin.

Paret skal ha hatt sex for første gang da Levi var Kathys følgesvenn under prisutdelingen Teen Choice Awards i fjor.

Siden skal Kathy ha besøkt Levi i Alaska, da hun kom dit med sitt stand-up show.

- De hadde sex flere ganger. Han skrøt begeistret til vennene sine av hvordan han skulle underholde henne i hjemmet sitt etter at de hadde tilbragt hele dagen på isfiske sammen.


- Kvelden etter dro Levi til hennes hotel i Anchorage, sier vennen til National Enquirer.

Levi Johnston og Kathy Griffin har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her sjokkerer Kathy Griffin TV-seerne


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer