Olivia Wilde og Harry Styles:

- De hadde noen problemer

Skal være skuffet over hvordan ting endte med Harry.

SKUESPILLER: Olivia Wilde er en kjent skuespiller som nylig kom ut av et forhold med Harry Styles. Foto: HS / Splash News / NTB
SKUESPILLER: Olivia Wilde er en kjent skuespiller som nylig kom ut av et forhold med Harry Styles. Foto: HS / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at skuespiller Olivia Wilde (38) og artist Harry Styles (28) hadde bestemt seg for å ta en pause fra forholdet etter to år sammen.

Nå melder People at Wilde er skuffet over hvordan ting endte opp mellom henne og den populære artisten.

Har det vanskelig

En kilde nær skuespilleren forteller at den siste tiden har vært vanskelig for Wilde.

– Bruddet har vært vanskelig for Olivia. De hadde noen problemer, men Olivia trodde at de skulle jobbe seg gjennom det.

- Hun er skuffet. Det er bare en vanskelig situasjon, legger kilden til.

SPYTT: Regissør Olivia Wilde åpnet opp om «spytte-gate» mellom Harry Styles og Chris Pine. The Late Show with Stephen Colbert kan ses på Pluto TV. Video: Pluto TV Vis mer

Da det ble kjent at paret skulle splittes, meldte Page Six at begge stjernene ble enige om at en midlertidig separasjon var det riktige å gjøre nå.

- De har tatt en pause. Det er umulig å være i et forhold når han skal reise til alle kontinenter neste år og hun har barna og jobben hennes her, sa kilden til nettstedet, og la til at det var riktig beslutning for dem begge.

Wilde har to barn med eksforloveden Jason Sudeikis (47), sønnen Otis (8) og datteren Daisy (6). Skuespilleren holder for tiden til i Los Angeles, slik mange av hennes skuespillerkolleger gjør.

Møttes på filmsettet

Ifølge People ble paret kjent på filmsettet til «Don't Worry Darling», som Wilde regisserte.

Styles, som spiller en av hovedrollene, skal ha fått spesielt god kjemi med Wilde, og tilbrakt mange av innspillingspausene i 38-åringens trailer. Kort tid etter ble de observert sammen for første gang.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer

Filminnspillingen skal imidlertid ha vært proppfull med drama.

Ifølge The Guardian skal det nemlig ha vært et klassisk trekantdrama mellom Wilde, Styles og hans medskuespiller Florence Pugh (26). Den påståtte dårlige stemningen har derimot Wilde avkreftet.

- Florence er en kraft. Vi er så takknemlige for at hun har mulighet til å delta i kveld (...) Jeg kan ikke si nok ganger hvor heldig jeg er som har henne i hovedrollen. Hun er fantastisk i filmen, sa hun til CNN, i forbindelse med filmfestivalen i Venezia i sommer.

LES OGSÅ: - Du må gifte deg med han!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer