- De gleder seg veldig

Skuespiller Ine Jansens tvillingsønner gleder seg til å se mamma på scenen i forestillingen Ronja Røverdatter.

SEOGHØR.NO:  Skuespiller Ine Jansen (39) har mange baller i luften. Samtidig som hun spiller kona til Thomas Giertsen (41) i TV-serien «Helt perfekt», er Ine snart klar for scenen på Nationaltheatret i rollen som moren til Ronja Røverdatter.

- Dette er jo kanskje den filmen jeg har sett mest i hele mitt liv. Jeg syns jo fortsatt at det er en fantastisk fin historie om vennskap, liv og død og det å bli voksen.

- Det blir hektisk, men moro. Jeg gleder meg skikkelig. Ronja Røverdatter er helt fantastisk. Det var den første boka jeg leste da jeg var liten, så jeg har et helt spesielt forhold til den historien. Jeg husker vi var på sommerferie i Danmark da jeg leste den, sier hun videre til Se og Hør.

Skuespilleren er mor til tvillingene Jonas og Ole (10). Barna gleder seg nå til å se mamma på scenen i fullt kostyme.

- De vet ikke så mye om det enda. Jeg håper de blir glade når de kommer for å se på det. De gleder seg til det, avslører Jansen.

I forestillingen spiller Ine moren til hovedrollen Ronja Røverdatter. Som mor til to små gutter var det ikke vanskelig for skuespilleren å leve seg inn i rollen. Jansen forteller at hun har hentet inspirasjon til sin egen tolkning av rollefiguren fra virkeligheten. 

- Ja, det gjør jeg nok. Man henter alltid inspirasjon fra virkeligheten.

LES OGSÅ:   - Jeg gikk helt til bunns