Tiffany Trump:

- De gjorde det slutt i skjul

Brudd for Trumps yngste datter.

BRUDD: Ifølge kilder nær Tiffany Trump, skal det være slutt mellom henne og kjæresten Ross Mechanic. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge kilder nær Tiffany Trump, skal det være slutt mellom henne og kjæresten Ross Mechanic. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kom nyheten om at Donald Trumps (71) sønn, Donald Trump Jr. (40) skal skilles fra kona Vanessa Trump (40), etter tolv års ekteskap.

Nå kan det se ut til at nok et forhold i den verdensberømte Trump-familien har tatt slutt. Denne gangen for presidentens yngste datter, Tiffany Trump (24), og hennes kjæreste Ross Mechanic.

Ifølge Page Six har kilder nær paret bekreftet at de to har gått hver til sitt, etter om lag to år sammen.

Grunnen til bruddet skal være at Tiffany flyttet til Washington DC for å studere ved Georgetown Law.

Ifølge kilder nettstedet skal ha snakket med, valgte paret å skille lag allerede i slutten av 2017, men valgte å gjøre det rolig mellom seg, uten noe oppstyr i media.

Saken fortsetter under bildet.

GLADERE TIDER: Tiffany og Ross sammen i april i fjor. Foto: NTB Scanpix
GLADERE TIDER: Tiffany og Ross sammen i april i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det handlet fullt og helt om at hun flyttet til DC. Ross ville ikke at hun skulle gå der uten ham, ettersom han bor i New York. Han ville være sammen med henne 24 timer i døgnet, men med Tiffany i en annen by ble det en stor uenighet, og de valgte å gå sine egne veier, sier kilden og fortsetter:

- Jeg tror det var vanskelig for Ross å forstå at Tiffany måtte sette fremtiden sin først. Hun dater ingen andre, hun er bare veldig fokusert på jusstudiene og på å finne seg selv.

🌊

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Duoen møtte hverandre på universitetet i Pennsylvania. De ble først sett sammen i 2015, den gang på Ross´ Instagram-konto.

Mens Tiffany er den yngste datteren til USAs 45. president, er Ross sønn av den mektige eiendomsadvokaten, Jonathan Mechanic.

Det var i mai i fjor det ble kjent at Tiffany Trump skulle begynne å studere juss ved Georgetown University i Washington D.C. høsten 2017. Dermed fulgte hun i fotsporene til to av sine halvsøsken, Eric (34) og Ivanka Trump (36), som begge har studert ved universitetet, ifølge The New York Times. ​

SØSTRE: Tiffany går samme vei som storesøster Ivanka når det gjelder studiene. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Tiffany går samme vei som storesøster Ivanka når det gjelder studiene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skjermet oppvekst

Da Donald i fjor ble offisielt innsatt som president, hadde verdenspressen også fokuset rettet mot presidentens døtre, Ivanka og Tiffany. Førstnevnte har vært i media i flere år, mye på grunn av hennes rolle i farens selskap og gjennom sitt eget mote- og smykkemerke.

Tiffany har det derimot vært skrevet lite om. Hun vokste ikke opp midt på Manhattan sammen med sine søsken, og fikk en skjermet start på livet. Moren er presidentens andre kone, skuespilleren Marla Maples (54). De var gift fra desember i 1993, separerte seg i 1997 og ble offisielt skilt 1999.

- Jeg fikk en sjanse til å være et normalt barn utenfor rampelyset, mens de andre vokste opp i New York. De hadde alltid det intense søkelyset til mediene på seg, fortalte Tiffany til Daily Mail i 2013.

Datteren ble ifølge Mirror oppkalt etter det eksklusive smykkehuset Tiffany & Co, som Trump-familien er kjent for å fronte. ​

FORELDRE: Tiffany er datter av Marla Maples og Donald Trump. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Tiffany er datter av Marla Maples og Donald Trump. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På tross av en skjermet oppvekst, har hun ikke kommet seg helt unna medienes søkelys. 24-åringen er nemlig relativt aktiv i sosiale medier, deriblant på Instagram.

Bilder av dyre ferier, biler og vesker har sørget for at hun ble en del av «Rich Kids of Instagram». Her samles bildene til verdens rikeste ungdommer og deles videre til millioner av følgere.

Hun er ofte å se i luksuskjoler, og har gjerne en designerveske på armen. På hennes Instagram-konto ser man også at hun trives på stranda, ofte ikledd en enkel shorts og t-skjorte.

​LES OGSÅ: Røper historien bak det stygge blåmerket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer