Lili Reinhart og Cole Sprouse:

- De gjorde det slutt før pandemien startet

Nye bruddrykter rundt Hollywood-stjernene.

BRUDD? Cole Sprouse og Lili Reinhart er kjent for å verne godt om kjærlighetslivet sitt. Her er de sammen på Teen Choice Awards i Los Angeles sommeren for to år siden. Foto: NTB Scanpix.
BRUDD? Cole Sprouse og Lili Reinhart er kjent for å verne godt om kjærlighetslivet sitt. Her er de sammen på Teen Choice Awards i Los Angeles sommeren for to år siden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Lili Reinhart (23) og Cole Sprouse (27), kjent fra Netflix-serien «Riverdale», skal ha brutt med hverandre etter nesten tre år som kjærester. Det melder Page Six mandag.

- Duoen gjorde det slutt før pandemien startet, og har vært i karantene hver for seg. De er fremdeles gode venner, forteller en kilde til nettstedet.

I første sesong av ungdomsserien forelsket skuespillernes rollefigurer, Betty Cooper og Jughead Jones, seg i hverandre. Og da det sommeren 2017 ble kjent at duoen også hadde innledet et forhold utenfor settet, ble oppmerksomheten rundt dem enorm.

«De var et søtt par»

I løpet av det siste året har Reinhart og Sprouse, ofte kalt «Bughead» av fansen (en sammenslåing av rollefigurenes navn. red.anm.), vært utsatt for en rekke bruddrykter, noe de tidligere har slått tilbake på.

Page Six skriver videre at «Riverdale»-stjernen Skeet Ulrich (50), som spiller faren til Sprouse i serien, og hans kjæreste Megan Blake Irwin, nylig hintet om bruddet i sosiale medier. Under en «spørsmål og svar»-runde på Instagram Live skal nemlig Ulrich ha blitt spurt om han syntes Sprouse og Reinhart er et søtt par.

- Jeg synes de er veldig søte sammen, skal skuespilleren ha svart, ifølge nettstedet, mens Irwin fortsatte:

- De var et veldig søtt par, la hun til med trykk på «var».

- De er begge vakre mennesker, delte hun videre, skriver Page Six.

Verken Lili Reinhart eller Cole Sprouse har foreløpig kommentert bruddryktene selv.

Ble koblet til modell

Det var i fjor sommer de første spekulasjonene om paret hadde gått hver til sitt startet. Begge skuespillerne er kjent for å være svært private, men i høst valgte Reinhart å avkrefte at det var slutt.

SLUTT: «Ex on the beach»-profilene Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd ble sammen etter innspillingen. Nå er det slutt. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Sist måned ble det igjen hevdet at duoen hadde brutt med hverandre, og i sosiale medier ble Sprouse da linket til modellen Kaia Gerber (18).

Romanseryktene mellom ham og ni år yngre Gerber skal ha startet etter at de to delte bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor det skal ha sett ut som om de oppholdt seg på samme sted, ifølge Us Weekly.

Og på Twitter ble det raskt spekulert på om skuespilleren hadde vært utro mot Reinhart.

«Cole skal angivelig har vært utro mot Lili med Kaia, og Lili fant ut at de satt i karantene sammen fordi Kaia publiserte en Insta-story fra huset hans, som Lili kjente igjen. Så derfor gjorde hun det slutt med ham …», ble det blant annet skrevet.

Kort tid etter tok derimot Sprouse til sin egen Instagram-konto, der han svarte på anklagene, ifølge E! News.

I totalt tre innlegg på Instagrams historiefunksjon slo han hardt tilbake mot påstandene.

«Jeg tolererer mye rykter og baksnakking fra mennesker på nettet som påstår å være mine fans. Fans som føler de har rett til privatlivet mitt nettopp fordi jeg aldri deler det. Men å gå til angrep på vennene mine med grunnløse beskyldninger, å lekke adressen min og å sende meg dødstrusler, er kvaliteter av galskap og fanatisme», raste han, og oppfordret alle til «å være menneskelige i stedet for klovner».

Videre skrev 27-åringen at han var innforstått med at dette ville være konsekvensene når han først valgte å gå inn i et offentlig forhold. Og selv om hensikten hans aldri har vært å dele av privatlivet med den «skrubbsultne horden», så innser han at tilbakeholdenheten hans har gjort at folk dikter opp sine egne historier om livet hans.

«Som konklusjon - vær så snill, spis min lekre, lubne rumpe», avsluttet stjernen.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

LES OGSÅ: Åpen om sexlivet med 25 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer