- De gjorde det nettopp slutt

Cameron Diaz er angivelig singel igjen.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Ifølge en kilde til UsMagazine er ikke Cameron Diaz lenger sammen med baseballstjernen Alex Rodriguez. Det betyr isåfall at en av Hollywoods mest kjente «babes» er ledig på markedet nok en gang.  Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Ifølge en kilde til UsMagazine er ikke Cameron Diaz lenger sammen med baseballstjernen Alex Rodriguez. Det betyr isåfall at en av Hollywoods mest kjente «babes» er ledig på markedet nok en gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Cameron Diaz (39) er kjent som en av guttas Hollywood-favoritter, og nå er den spretne blodinen ledig på markedet igjen.

Ifølge UsMagazine har nemlig forholdet mellom «Bad Teacher»-baben og baseballstjernen Alex Rodriguez (36) tatt slutt.

- De slo opp svært nylig, sier en kilde nær New York Yankees-spilleren.

De to turtelduene holdt en lav profil mens de var sammen, og paret ble sjelden sett på offentlige arrangementer sammen. Strandferier i avsidesliggende strøk og tøffe treningsøkter passet dem bedre, så det er trolig ikke rampelyset som har slitt på forholdet. Ifølge kilden er det noe ganske annet som er årsaken til bruddet.

- Cameron er veldig opptatt med karrieren sin, og Alex har vært skadet og ønsker nå å fokusere på baseballen. Begge er oppofrende profesjonelle, forklarer kilden ifølge magasinet.

Dette er faktisk annen gang på et knapt år at «Charlie's Angels»-skuespilleren og idrettsstjernen har gjort det slutt. I fjor høst skal «A-Rod» angivelig ha dumpet skjønnheten fordi han var lei av henne. Nå ser det derimot ut til at bruddet har vært mer gjensidig.

- De er fortsatt gode venner og liker hverandre. Han har enormt mye respekt for henne, forteller den ikke-navngitte kilden videre.
 
Det profilerte paret ble imidlertid gjenstand for bruddrykter også i sommer, hvorpå Cameron Diaz gikk ut og avviste at de to hadde gjort det slutt. Dermed bør det nok komme en offentlig bekreftelse fra parets talspersoner før mannfolkhjertene begynner å glede seg over blodinens nye sivilstatus...

39-åringen har tidligere vært sammen med kjekkaser som «Wild Things»-stjernen Matt Dillon (47), artist og skuespiller Jared Leto (39) og «Bad Teacher»-motspilleren Justin Timberlake (30).

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Private nakenbilder lekket ut på nettet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer