VAR NARKOMAN: Turboneger-vokalisten slet i mange år med rusmisbruk, men i dag er han aktuell som selveste Jesus i musikalen "Jesus Christ Superstar". Foto: Seher.no/Anders Myhren
VAR NARKOMAN: Turboneger-vokalisten slet i mange år med rusmisbruk, men i dag er han aktuell som selveste Jesus i musikalen "Jesus Christ Superstar". Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- De gjorde at jeg bestemte meg for å leve

Turboneger-vokalisten takker kona og datteren for livet.

SEHER.NO: Turboneger-vokalist Hank von Helvete, eller Hans Erik Dyvik Husby (37), som han egentlig heter, er for tiden aktuell som Jesus i musikalen "Jesus Christ Superstar" som har premiere 3. september.

Rockeren har i flere år slitt med alvorlige rusproblemer, og innrømmet nylig overfor Seher.no at han ser på det som "et mirakel" at han står på scenen i dag. 

Blant annet takket være et opphold på en omstridt rusklinikk i Sverige, har Turboneger-stjernen nå klart å komme seg ut av dopmarerittet.

Til Dagbladet Magasinet sier Husby at han er svært kritisk til Helse-Norge, som ikke klarte å gjøre ham rusfri på 24 år.

- En gang narkoman, alltid narkoman, liksom. Det er helt fuckings feil. Jeg var narkoman, nå er jeg ikke narkoman. Nå er jeg artist, forretningsmann og far, sier han til avisen. 
Husby - som i dag gifter seg med kjæresten Gro Skaustein (28) i Østenstad kirke - takker kjæresten og datteren Else Victoria for at han er der han er i dag.

- Jeg har gjort jævla mye dust og lurer fortsatt på hvorfor det gikk slik. Heldigvis har jeg stått med en rakett i rumpa. Jeg har latt meg ydmyke og ydmyket med selv på det groveste i offentlig rom. Jeg er Hank von Helvete, vraket i Turboneger. Det har vært en rolle, og til tider har rollen og hele situasjonen fanget. Jeg så at jeg kom til å dø ung. men Gro og Else Victoria gjorde at jeg bestemte meg for å overleve. Det er først nå jeg har fått det godt med meg sjøl - selv om noen kanskje synes jeg var kulere da jeg var med på festen, forteller han til Dagbladet Magasinet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg har hatt det tøffere enn mange