HEMMELIG DATE: Geri Halliwell forlot restauranten Rose Club alene etter sin hemmelige middag med Will.i.am mandag. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG DATE: Geri Halliwell forlot restauranten Rose Club alene etter sin hemmelige middag med Will.i.am mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De gjorde alt for ikke å bli sett sammen

Romanseryktene svirrer rundt Geri Halliwell etter hennes hemmelige popstjerne-date.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Spice Girls-sangerinnen Geri Halliwell (39) har vært singel siden hun gjorde endelig på slutt på av-og-på forholdet til sin kjæreste gjennom to og et halvt år, Henry Beckwith, i mars.

Men nå kobles Geri til Will.i.am (37) fra gruppen Black Eyed Peas, etter at de to ble tatt på fersken mens de spiste en middag sammen i hemmelighet på den eksklusive London-restauranten Rose Club mandag.

- Det virket som om de var på en date. De lo mye sammen. Da de fikk vite at paparazzifotografene ventet utenfor, gjorde de alt for ikke å bli sett sammen.

- De ankom hver for seg, og forlot lokalet på forskjellige tidspunkt, sier en annen av gjestene i restauranten til avisen Metro, ifølge nettstedet Femalefirst.

Geri har tidligere også datet blant annet danseren Ivan «Flipz» Velez og millionæren Fabrizio Politti.

Will.i.am er for tiden i London for å jobbe som mentor i den britiske utgaven av TV-programmet «The Voice».

En talsmann for Geri Halliwell hevder at møtet mellom de to artistene ikke var en date, men et resultat av at Will.i.am hadde invitert Geri til en konsert han skulle holde i London.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endret kroppen til ny kolleksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer