- De gjør hverandre lykkelige

Realitystjernens svigerbror er fornøyd med hennes nye kjæreste...

FORNØYD: Kim Kardashians svigerbror er fornøyd så lenge hun er det. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Kim Kardashians svigerbror er fornøyd så lenge hun er det. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Kim Kardashians svigerbror Lamar Odom hevder han er storfornøyd med forholdet hennes til "Dallas Cowboys"- spilleren Miles Austin.

Grunnen? De gjør hverandre lykkelige.

Lamar - som giftet seg med Kims søster Khloe i september i fjor - sier han liker Miles fordi han gjør søsteren hans lykkelig.

- Jeg elsker Kim, og Miles er en bra kar. De er lykkelige, og så lenge søsteren min er lykkelig, er jeg lykkelig. Jeg ønsker dem alt godt, sier Lamar til Hollywoodlife.com.

Kim (29) og Miles (26) begynte å date tidlig i juni, men de ble ikke offisielt et par før 12 juli i år.

Men selv om skjønnhetens  romanse med spilleren startet kun to måneder etter bruddet hennes med Reggie Bush hevdet stjernen at hun nøt singellivet.

- Jeg er på markedet. Dette er et nytt liv for meg, jeg har ikke vært singel på årevis. Jeg trodde aldri jeg kom til å like å være singel, jeg er ikke typen til å date. Den neste som kommer inn i livet mitt, vil være min ektemann, sa stjernen kort tid etter bruddet med Reggie.

Om det blir noe ekteskap mellom det nyforelskede paret, gjenstår å se...

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Sultet seg bevisstløs før fotoshoot