FORHÅNDSREGLER: I følge rapper Iggy Azalea gjennomsøkte et team – mest sannsynlig for ulovlige stoffer – huset hennes før hun fikk besøk av Britney Spears. Foto: Broadimage
FORHÅNDSREGLER: I følge rapper Iggy Azalea gjennomsøkte et team – mest sannsynlig for ulovlige stoffer – huset hennes før hun fikk besøk av Britney Spears. Foto: BroadimageVis mer

- De gjennomsøkte hele huset mitt

Teamet rundt Britney Spears tok ingen sjanser da popstjernen skulle lunsje med Iggy Azalea.

SEOGHØR.NO: Britney Spears (34) har en lang karriere bak seg – gjennombruddet kom med monsterhiten «...Baby One More Time» i 1998 – og det ser heller ikke ut til at hun har tenkt til å gi seg med det første.

Men ikke alle årene i rampelyset har vært like enkle for den søte blondinen.

Etter at hun mistet et familiemedlem i 2007, slet artisten åpenlyst (det var på denne tiden at hun barberte av seg alt håret) og senere samme år ble hun lagt inn på rehab for å få bukt med dopavhengighet.

På tross av at det snart er ti år siden, er teamet rundt Britney fortsatt livredde for at stjernen skal få tilbakefall. Dét ble tydelig da hun i fjor skulle lunsje med rapper Iggy Azalea (25).

– De gjennomsøkte hele huset mitt før hun kom, for å være sikre på at jeg ikke hadde gjemt bort noen rare greier for å gi det til henne, sa Azalea da hun nylig gjestet talkshowet Watch What Happens Live.

– De skulle forsikre seg om at jeg ikke hadde dårlig innflytelse på henne. Det hadde jeg selvfølgelig ikke. Jeg besto prøven. Jeg bor ikke i en crackbule!, fortsatte den australske popstjernen.

LANG KARRIERE: Britney er én av tidenes største popstjerner, og har vært i rampelyset i nærmere tjue år. Her er hun på scenen i 2004. Foto: Ap
LANG KARRIERE: Britney er én av tidenes største popstjerner, og har vært i rampelyset i nærmere tjue år. Her er hun på scenen i 2004. Foto: Ap Vis mer

Låtsamarbeidet floppet fullstendig

På privaten ser det ut til Iggy og Britney kommer godt overens, men mange mener at duoen bør holde seg langt unna hverandre musikalsk sett.

I 2015 slapp de nemlig låten «Pretty Girls» sammen, og tilbakemeldingene fra både fans og kritikere var – på det aller beste – lunkne. Det samme gjaldt videoen som ble sluppet kort tid senere.

«Den videoen suger så utrolig!», «Unnskyld meg, men hva i all verden er dette?», «Jeg trodde ikke sangen kunne bli verre, men så så jeg videoen...», lyder noen av de krasse tilbakemeldingene.

I tillegg fikk Britney hard medfart for antrekket hun bruker i videoen.

Se musikkvideoen til Pretty Girls under.


LES OGSÅ: Britney Spears viste frem blåmerkene sine