- De gikk fra hverandre tidligere i år

Kate Winslet skilles fra ektemannen.

SKILLES: Kate Winslet og ektemannen Sam Mendes skilles etter seks og et halvt års ekteskap.  Foto: All Over Press
SKILLES: Kate Winslet og ektemannen Sam Mendes skilles etter seks og et halvt års ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Oscar-vinner Kate Winslet (34) og regissørektemannen Sam Mendes (44) skal nå skilles etter seks og et halvt år som gift.

Det er Daily Mail som kommer med sjokkavsløringen, og ifølge den britiske avisen har paret vært separert i flere måneder.

Ifølge Winslets advokat, Keith Schillings, skal Winslet og Mendes ha blitt enige om å skilles, og ønsker nå at pressen viser dem respekt i denne vanskelige tiden.

- Kate og Sam er svært triste over å måtte meddele at de ble separert tidligere i år. De er begge enige i avgjørelsen om at de nå skal skilles og ønsker å dele omsorgen for deres barn. De ber nå om at mediene respekterer deres ønske for et privatliv, sier Schillings.

 
Winslet og Mendes var lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile par og har sønnen Joe Alfie Winslet Mendes (6) sammen. Kate har også datteren Mia Honey (9) fra sitt første ekteskap med Jim Threapleton.

Mendes var også regissør for filmen «Revolutionary Road», som Winslet vant en Golden Globe for. Den gang omtalte hun samarbeidet som «fantastisk».

Rykter om at forholdet mellom de to stjernene skrantet startet i forrige uke, etter at Winslet dukket opp på Oscar-utdelingen uten sin kjente ektemann.


Tidligere har hun bestanding hatt Mendes ved sin side, som i fjor, da hun vant Oscar for «The Reader», men denne gangen kom hun altså alene, noe som vekket stor oppmerksomhet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kroppen flest kvinner vil ha