LYKKELIGE!: Fire år etter Grammy-voldsepisoden smiler lykken til Rihanna og Chris Brown - og rapperen skal ha markert milepælen med å fri til sin kjære nettopp etter årets Grammy-utdeling som ble holdt i Los Angeles tidligere i februar. Foto: All Over Press
LYKKELIGE!: Fire år etter Grammy-voldsepisoden smiler lykken til Rihanna og Chris Brown - og rapperen skal ha markert milepælen med å fri til sin kjære nettopp etter årets Grammy-utdeling som ble holdt i Los Angeles tidligere i februar. Foto: All Over PressVis mer

- De gifter seg til sommeren

... og ifølge kilden skal bryllupsfesten blant annet inneholde halvnakne servitører og ferdigrullede joints.

SEOGHØR.NO: Superparet Rihanna (25) og Chris Brown (23) lever i lykkerus om dagen, etter at de to endelig kan vise hele verden at de har funnet tilbake til hverandre igjen, etter slagene i 2009.

Ifølge en kilde kjendisbloggeren Perez Hilton har snakket med går det nå mot sommerbryllup for det unge paret:

- Han fridde etter Grammy-utdelingen tidligere i måneden, og paret planlegger nå å gifte seg på Barbados i juli.

Chris Brown og Rihanna er kjent for sin ekstreme livsstil, hvor både narkotika og alkohol er daglig kost, og alt tyder på at dette blir er bryllup litt utenom det vanlige, skal vi tro kilden:

- Stikkord er: style, bling og synd! De ønsker halvnakne servitører, ferdigrullede jointer og tatovører. Det blir en crazy fest og en crazy feiring!

Tidligere denne uken snakket Chris Brown for første gang ut om gjenforeningen, etter at han skambanket skjønnheten fra Barbados etter Grammy-utdelingen for fire år siden.

- Hva skal jeg si? Hun elsker meg. Jeg er tilgitt, men jeg har jobbet knallhardt for å vinne henne tilbake, sier han.

Både Rihanna og Breezy har fått mye kritikk for at de to har blitt sammen igjen etter voldsepisoden - og ifølge The Sun blir nok ikke Rihannas gode venninne Katy Perry (28) å se blant bryllupsgjestene. Hun er nemlig negativ til at venninnen har tilgitt 23-åringen.

Et par som garantert dukker opp, når den tid kommer er det mektige musikkparet Jay-Z (43) og Beyoncé (31). De to er gode venner av det nyforelskede paret, til tross for at Jay-Z har advart Chris Brown om at dersom han går på en smell én gang til er han ille ute...

LES OGSÅ: Adele benekter at hun skjelte ut Chris Brown under Grammy