GIFTER SEG I USA: John Arne Riise får sin kjære Maria førstkommende helg, når de gifter seg i millionbyen New York. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG I USA: John Arne Riise får sin kjære Maria førstkommende helg, når de gifter seg i millionbyen New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De gifter seg på mandag

Fotballstjernens mamma bekrefter at bryllupet nærmer seg.

SEHER.NO: Den norske fotballstjernen John Arne Riise (29) gifter seg med sin kjære, vakre Maria Elvegård (30), denne sommeren. Ifølge kilder Seher.no har vært i kontakt med skal  begivenheten finne sted i New York allerede førstkommende mandag.

- Ja, jeg kan bekrefte at det nærmer seg. Men jeg ønsker ikke å gi noen kommentarer utover det, sier Roma-spillerens mamma, Berit Riise, til Seher.no.

Etter hva Seher.no kjenner til tar Riise med seg om lag 30 nære venner og familie til den amerikanske storbyen. Allerede førstkommende torsdag reiser en del av gjestene i samlet flokk.

Det bekrefter også fotballspillerens rådgiver, Jan Kvalheim, til Seher.no.
 
- De reiser på torsdag, ja, men bryllupet er ikke i helgen, sier Kvalheim, som heller ikke ønsker å kommentere det tidspunket for eller innholdet i det kommende bryllupet ytterligere.
 
Etter hva Seher.no erfarer finner derimot hjemreisen sted onsdag i neste uke. I løpet av denne tiden skal gjestene være med på en rekke aktiviteter for å feire den lykkelige seansen.

Riise skal også ha invitert med seg hele gjengen til baseballkamp når New York Yankees møter Mets.

For kort tid siden, nærmere bestemt 29. mai giftet John Arnes bror, Bjørn Helge, seg med sin kjæreste, Lena Jenssen. Dermed går det bare tre uker mellom de to brødrenes vielser. Og for John Arne er det en av New Yorks fremste bryllupsplanleggere, Bryan Jacobson i New York Event Planner, som trekker i trådene.

- Jeg ser frem til å planlegge bryllupet til John Arne Riise i New York i juni, skriver Jacobson, som i 2008 sto bak bryllupet til Robert De Niros sønn Raphael De Niro (33) og hans Claudine DeMatos (31), på sin egen nettside.

Etter hva Seher.no har blitt fortalt kan gjestene vente seg en særdeles luksuriøs tilstelning. Bryllupsparet skal blant annet ha booket etter bord til «relativt mange tusen» på et utested, som skal benyttes fredag og lørdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Berit Riise selger huset