BLIR MANN OG KONE: Jennifer Aniston og Justin Theroux falt for hverandre under innspillingen av filmen  «Wanderlust» og har vært kjærester siden 2011.  Foto: All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Jennifer Aniston og Justin Theroux falt for hverandre under innspillingen av filmen «Wanderlust» og har vært kjærester siden 2011. Foto: All Over PressVis mer

- De gifter seg om et par uker

Hevder Jennifer Aniston og Justin Theroux smis i hymens lenker i slutten av måneden.

SEOGHØR.NO: I august i fjor avslørte Jennifer Aniston (44) og Justin Theroux (41) at de hadde forlovet seg. Nå skal paret snart være klare for å gå ned kirkegulvet sammen, skriver PerezHilton.com.

Hollywood-stjernenes gifteringer ble nylig levert hjem til dem og seremonien vil finne sted i slutten av måneden, ifølge nettstedet.

- Jennifer prøver å holde bryllupsdatoen hemmelig, men det kommer mest sannsynlig til å skje en eller to uker etter Oscar-utdelingen. Hun vil ha et lite bryllup, men venner som Courteney Cox og Matthew Perry er invitert, røper en kilde nær henne.

50 gjester skal være invitert til seremonien, og «Zoolander»-stjernen Ben Stiller (47), som er en god venn av Theroux, skal være en av dem. Cox er forventet å være Jennifers forlover, mens datteren hennes Coco, som Aniston er gudmor til, vil være brudepike, melder nettstedet.

Fra 2000 til 2005 var «Friends»-skuespilleren gift med Brad Pitt (49). LES OGSÅ: Klinte til ved bassengkanten