BLIR MANN OG KONE: Gisele Bündchen sier "ja" til Tom Brady i en hemmelig seremoni på Costa Rica neste år. Foto: All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Gisele Bündchen sier "ja" til Tom Brady i en hemmelig seremoni på Costa Rica neste år. Foto: All Over Press Vis mer

- De gifter seg i mars

Superparet har satt dato for bryllupet.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): Bryllupsklokkene ringer for den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (28) og kjæresten Tom Brady (31).

I oktober ble det kjent at paret allerede har tatt kontakt med festplanleggere, og nå avslører en venn av paret at de har fastsatt en dato for seremonien, også, skriver In Touch Weekly.

- De kommer ikke til å gjøre det på den tradisjonelle måten. Det blir ingen forlovelse først kun et lite bryllup i midten av mars. Alle har fått beskjed om at det er en hemmelighet, forteller kilden til bladet.

Brady, som er quarterback på New England Patriots, ble også observert mens han kikket på en gul Cartier diamantring i begynnelsen av oktober.

Det han han ble skadet tidligere i år og har måtte følge laget sitt fra sidelinja skal ha hjulpet ham med å endelig bestemme seg for å ta det store skrittet.

- Han ville aldri ha fridd til henne i løpet av sesongen, så det passet egentlig perfekt, forteller kilden.

Paret har vært sammen siden sent i 2006, og Toms familie skal være svært glade over nyheten om bryllupet.

- De elsker Gisele, og hun er kommer kjempe bra overens med alle.

Før Gisele var Tom sammen med skuespilleren Bridget Moynahan (37), og sammen har de sønnen John (1).

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Tok av seg toppen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer