DEPRIMERT: Blac Chyna og Robert Kardashian har ifølge TMZ  store problemer i forholdet, noe som skal ha utløst en ny depresjon for Kardashian-broren. Her er de fotografert sammen i sommer.  Foto: Pa Photos
DEPRIMERT: Blac Chyna og Robert Kardashian har ifølge TMZ store problemer i forholdet, noe som skal ha utløst en ny depresjon for Kardashian-broren. Her er de fotografert sammen i sommer. Foto: Pa PhotosVis mer

- De frykter han kommer til å dø

Kardashian-familien er redd for Roberts helse etter turbulent forhold med sin gravide forlovede.

SEOGHØR.NO: Robert Kardashians (29) kamp mot depresjon og overvekt er velkjent, og førte blant annet til at han i lang tid levde en isolert og ensom tilværelse.

Nå frykter moren Kris Jenner (60) og søstrene Kim (35), Kourtney (37) og Khloé (32) at han igjen er i ferd med å miste kontrollen. Årsaken skal være at forholdet til forloveden Blac Chyna (28) er ekstremt turbulent.

- Å filme TV-showet har vært veldig stressende for dem begge. I tillegg er Chyna gravid og Robs humør går opp og ned, sier en kilde til Us Weekly.

Rob og Chyna, som er åtte måneder på vei med hans første barn, skal nylig ha gjort det slutt, men fant raskt tilbake til hverandre.

- Rob faller tilbake til sin mørke tilværelse, sier en kilde til TMZ og legger til at familien ber for Roberts liv.

Utløste ny depresjon

Etter at han tidligere i år fant lykken med Chyna, så Robert igjen lyst på livet og gikk raskt ned i vekt. Han uttalte også at han gledet seg enormt mye til å bli pappa til ei lita jente. Det vanskelige forholdet til forloveden skal nå ha utløst en ny depresjon.

LA PÅ SEG: Etter at han forelsket seg i Chyna gjorde Robert alt for å slanke seg, men nå som forholdet er over har han igjen gått opp i vekt.  Foto: Xposure
LA PÅ SEG: Etter at han forelsket seg i Chyna gjorde Robert alt for å slanke seg, men nå som forholdet er over har han igjen gått opp i vekt. Foto: Xposure Vis mer

Nå frykter familien det verste.

- De frykter at han kommer til å dø, skriver nettsiden.

La på seg 25 kilo

De siste to månedene har Robert forskanset seg i sitt hjem, og stilte ikke opp på «babyshoweren» som ble arrangert for ham og Chyna for noen dager siden. Den gravide modellen har også stilt opp på flere arrangementer den siste tiden uten kjæresten, noe som også fikk fart på bruddryktene.

 

Vekten skal også ha økt betraktelig som en følge av hans psykiske problemer.

- Robert har igjen lagt på seg de 25 kiloene han mistet etter å ha blitt sammen med Chyna, og veier nå rundt 150 kilo, skriver nettsiden.

Familien skal være fra seg fordi Rob sliter med diabetes, og de frykter en vektøkning kan være livsfarlig.

BLIR PAPPA: I slutten av oktober blir Robert pappa for første gang. Her besøker de legen for å se datteren via ultralyd.  Foto: Xposure
BLIR PAPPA: I slutten av oktober blir Robert pappa for første gang. Her besøker de legen for å se datteren via ultralyd. Foto: Xposure Vis mer

Selv om Rob og Chyna gledet seg til ankomsten av sin lille datter, har ikke kjærligheten bare vært en dans på roser. Kardashian-familien var nemlig sterkt imot forholdet deres.

Robs forlovede var tidligere god venninne med Kim Kardashian, men vennskapet ble ødelagt da Kims lillesøster Kylie Jenner ble sammen med Blacs eks-kjæreste Tyga. Kylie og Blac bestemte seg til slutt for å legge feiden bak seg, og ble venner.

EGET REALITYSHOW: De to stjernene fikk nylig sitt eget realityshow  «Rob and Chyna».  Foto: Xposure
EGET REALITYSHOW: De to stjernene fikk nylig sitt eget realityshow «Rob and Chyna». Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: The Game kom med hete påstander om Kardashian-søstrene