«Paradise Hotel»:

- De fremstiller meg helt feil

Hanna Holterman Semb mener TV3 har unnlatt å ta med viktig informasjon.

REAGERER: «Paradise Hotel»-deltaker Hanna Holterman Semb mener TV3 har holdt tilbake essensiell informasjon hun fortalte på inne på hotellet. Foto: Roy Darvik / TV3
REAGERER: «Paradise Hotel»-deltaker Hanna Holterman Semb mener TV3 har holdt tilbake essensiell informasjon hun fortalte på inne på hotellet. Foto: Roy Darvik / TV3 Vis mer
Publisert

I kveldens episode av «Paradise Hotel» gikk det ikke helt veien for deltaker Hanna Holterman Semb (21). Episoden begynte med den fryktede parseremonien, der en av jentene måtte pakke kofferten sin og forlate hotellet. Det var åpenbart for de fleste, også 21-åringen selv, at det var hennes tur til å sjekke ut.

Hun valgte å stille seg bak Martin Heier (21), som allerede hadde Sania Smestad (24) bak seg. De to har stått sterkt siden tidlig i sesongen, og det var for mange tydelig at Heier åpenbart ville velge deltakeren han stolte mest på og var mest lik.

EXIT: Hanna Holterman Semb ble sendt ut av hotellet etter onsdagens parseremoni. Hun stilte seg bak Martin Heier, som valgte å stå med Sania Semstad. Foto: TV3
EXIT: Hanna Holterman Semb ble sendt ut av hotellet etter onsdagens parseremoni. Hun stilte seg bak Martin Heier, som valgte å stå med Sania Semstad. Foto: TV3 Vis mer

Det hadde 21-åringen forsonet seg med. Til Se og Hør sier Hanna at hun klikket med flere av guttene der inne, men ikke nok til at hun klarte å sikre seg en partner.

Holterman Semb er heller ikke spesielt sur over at eventyret i idylliske Mexico nå er over for henne, selv om de gjenværende deltakerne skal kjempe om seier. Én ting reagerer hun derimot på.

21-åringen har fått flere tilbakemeldinger, både personlig og gjennom appen Jodel, på at hun virker kjedelig, daff og uinteressant inne på hotellet. Det var hun også, ifølge seg selv, men det var ikke helt uten grunn. For årsaken - den ble nemlig aldri seerne kjent med.

KRANGLER: Det blir full klinsj mellom Yasmine San Miguel og partneren Karl Fredrik Førli på «Paradise Hotel». Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

Var syk

- Jeg ser at jeg har fått mye kritikk og hat fordi jeg er kjedelig. Men det folk ikke vet, er at jeg var ganske syk der inne. Jeg ble matforgiftet rett før innsjekk, og var skikkelig dårlig den første perioden der inne. I tillegg ble jeg forkjøla, sier hun, og fortsetter:

- Derfor ville jeg bare slappe av og trekke meg tilbake. Jeg skjønner at det ikke er det mest spennende i verden for seerne, og at det er derfor jeg har fått lite tv-tid. Det er greit. Det som provoserer meg, er at produksjoner ikke har tatt med det jeg sier om sykdommen, forteller hun.

SYK I SKJUL: 21-åringen forteller at hun var syk under oppholdet, som igjen var grunnen til at hun var så slapp og kjedelig. Det fortalte hun i serien, men seerne ble aldri kjent med det. Foto: TV3
SYK I SKJUL: 21-åringen forteller at hun var syk under oppholdet, som igjen var grunnen til at hun var så slapp og kjedelig. Det fortalte hun i serien, men seerne ble aldri kjent med det. Foto: TV3 Vis mer

Det var trolig et smørbrød hun spiste som sørget for matforgiftningen. Produksjonen skal ha sagt fra om at hun bare måtte si fra om hun trengte legehjelp, men det var altså ikke så alvorlig.

21-åringen hevder at hun flere ganger i sync, altså når deltakerne snakker om dagen sin foran et oppstilt kamera, fortalte om situasjonen sin. Hun skal ha fortalt om matforgiftningen, om forkjølelsen og om sin generelt dårlige helse.

KLINER TIL: Trønderen Sandra Lindgjerdet sjekker inn på «Paradise Hotel» på en litt spesiell måte. Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

- Helt feil

- Produksjonen var fullt klar over at jeg var syk. Jeg forklarte dette flere ganger. Men det fikk seerne aldri noe innblikk i. Jeg sa det også til deltakerne, at jeg sikkert blir fremstilt som «hun kjipe» nå, fordi jeg var så slapp. Det hadde vært greit - om jeg fikk forklart meg.

Hun synes naturligvis det var leit at hennes få uker på skjermen skulle bli slik.

- De har fremstilt meg helt feil. Normalt sett er jeg en person som prater masse og er utadvendt, men det var jeg ikke på hotellet. Jeg har ikke fått vise hvem Hanna er. Jeg kunne jo ha trukket meg, men det ville jeg ikke, sier hun.

BRYTER LØFTET: : Axel Kleivane og Ida Johansen Aaserud hopper til køys sammen i mandagens episode av «Paradise Hotel». Da brøt Axel et viktig løfte. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

TV3: - Ikke plass til alt

Til syvende og sist har hun altså forståelse for at hun ikke er noe fyrverkeri på skjermen, hun skulle bare ønske at begrunnelsen for det også kom frem på skjermen. 21-åringen tror kanalen har holdt det unna for å spille opp under et narrativ om at hun er kjedelig.

- Og det er jo ikke sant. Jeg vil rette opp folks inntrykk, sier Hanna.

TV3, ved presseansvarlig Thomas Horni, er forelagt kritikken realitydeltakeren kommer med. Til Se og Hør forteller han at enkelte elementer må forsvinne for at episodene skal henge på greip.

- Til hver episode klippes 24 timer ned til 45 minutter. Da er det dessverre veldig mye som ikke får plass. Vi ønsker at alle deltakerne i «Paradise Hotel» skal være seg selv inne på hotellet, og ville ikke klippet programmet på en måte som gjør at noen fremstår som uinteressante. Det er rett og slett bare det at vi ikke har plass til alt, forklarer Horni.

OPPMERKSOMHET: Even Kvam, deltaker i vårens «Paradise Hotel» filmet en video av kameraten sin under en fuktig kveld. Den gikk ikke upåaktet hen. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg i dyrehagen - droppet gjester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer