De frekkeste kjendisene på Coachella

Når den hippe musikkfestivalen i Indio, California går av stabelen slår Hollywood-stjernene ut håret. Se bildespesial!

KULE CELEBRITETER: Taylor Swift, Kendall Jenner og Paris Hilton er bare et lite knippe av stjernene som har kastet glans over åpningshelgen til Coachella 2016 i California. Legg merke til Kendalls 90-tallsinspirerte frisyre og gjennomsiktige kjole! Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
KULE CELEBRITETER: Taylor Swift, Kendall Jenner og Paris Hilton er bare et lite knippe av stjernene som har kastet glans over åpningshelgen til Coachella 2016 i California. Legg merke til Kendalls 90-tallsinspirerte frisyre og gjennomsiktige kjole! Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april blir musikkfestivalen Coachella arrangert i California, og da trekker alt som kan krype og gå av kjendiser til Indio i den amerikanske delstaten.

Årets festival holdes fra 15. til 24. april, og i løpet av den første helgen har en rekke superstjerner vist seg frem på festivalområdet.

Popstjernen Rihanna (28) og Oscar-vinner Leonardo DiCaprio (41) satte fart i romanseryktene da de viste seg sammen på en konsert lørdag kveld. Begge skjulte ansiktene sine bak store solbriller, men turtelduene stod tett inntil hverandre mens de koste seg på festivalen.

I 2014 var Leonardo på musikkfestivalen med sin daværende kjæreste Toni Garrn (23). Se videoen av at han danset på konsert den gang:

Festet med søsterens eks

Reality-stjernene Kendall (20) og Kylie Jenner (18) moret seg på fest sammen med eksen til halvsøsteren Kourtney Kardashian (36), Scott Disick (32), i solskinnet på fredag. Også i fjor tok de berømte søstrene festivalen med storm.

Supermodell Kendall var ikledd en sexy heklekjole - som viste trusene hennes - og hadde håret oppsatt i en retro 90-tallsfrisyre. Kylie gikk derimot for olashorts og hvit t-skjorte, men vakte likevel oppsikt i en ferskenfarget parykk.

Saken fortsetter under bildet.

HADDE DET GØY: Kylie Jenner, Scott Disick (bak t.v.), plateprodusent Post Malone og Kendall Jenner koste seg i sola på pool-partyet til 1OAK og Up & Down på Coachella fredag 15. april. Kylie har vist seg med flere forskjellige hårfarger i løpet av festivalen. 

 Foto: Rex Features
HADDE DET GØY: Kylie Jenner, Scott Disick (bak t.v.), plateprodusent Post Malone og Kendall Jenner koste seg i sola på pool-partyet til 1OAK og Up & Down på Coachella fredag 15. april. Kylie har vist seg med flere forskjellige hårfarger i løpet av festivalen. Foto: Rex Features Vis mer

Fargerike frisyrer

Den tidligere barnestjernen Bella Thorne (18) lekte seg også med en falsk frisyre i helgen, da hun og kjæresten Gregg Sulkin (23) gikk arm i arm over festivalområdet.

18-åringen gled rett inn på den trendy festivalen med sin lilla parykk, som hun stylet med runde solbriller, kort olashorts, magetopp med frynser og rumpetaske. Kjæresten Gregg var på sin side utstyrt med en stor bandasje på den ene leggen.

Saken fortsetter under bildet.

I «FORKLEDNING»: Bella Thorne gled rett inn i den løsslupne stemningen på Coachella ikledd lilla parykk og store, runde solbriller. Kjæresten Gregg Sulkin (t.v) så ut til å ha festet litt for hardt, og dukket opp med en stor bandasje på den ene leggen.  Foto: Splash News
I «FORKLEDNING»: Bella Thorne gled rett inn i den løsslupne stemningen på Coachella ikledd lilla parykk og store, runde solbriller. Kjæresten Gregg Sulkin (t.v) så ut til å ha festet litt for hardt, og dukket opp med en stor bandasje på den ene leggen. Foto: Splash News Vis mer

Våren 2015 ble Bella derimot koblet til Brandon Lee (19), eldstesønnen til Pamela Anderson (48) og Tommy Lee (53).

Se stor bildespesial fra årets første Coachella-helg nedenfor!

Popstjernen Taylor Swift (26) har på sin side faktisk farget håret, og i helgen delte hun flere Instagram-bilder med fansen.

Der viste hun frem sin nye, platinablonde frisyre til den snedige bildeteksten «Bleachella», som trolig henspiller på hårfargen hennes - og festivalnavnet.

Saken fortsetter nedenfor.

BLEACHELLA

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Vill dansing, kjolestunt og akrobatikk

I tillegg publiserte Grammy-vinneren et bilde med artisten Lorde (19) og Bleachers-frontfigur Jack Antonoff (32), som er sammen med «Girls»-stjernen Lena Dunham (29).

Og natt til mandag viste Taylor fansen hvor gøy hun hadde det på Rihannas konsert på Empire Polo Club søndag kveld.

Popstjernen delte en videosnutt der hun, Lorde og flere venner synger med til hitlåta «We Found Love» - som Rihanna har laget med Taylors DJ-kjæreste Calvin Harris (32).

- Jeg kommer ALDRI til å glemme dette øyeblikket, skriver Taylor Swift på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Også en rekke andre kjendiser har slått ut håret på musikkfestivalen i løpet av helgen. Hotellarving og DJ Paris Hilton (35) har vekket oppsikt i en gjennomsiktig, sort blondekjole hun har posert ivrig i på festivalområdet.

Jaden Smith (17), sønnen til stjerneparet Will Smith (47) og Jada Pinkett Smith (44), har imponert med sine akrobatiske ferdigheter. Søndag overrasket han med å slå hjul - mens han holdt iPhonen sin i hånden!

SLO UT HÅRET: Både Paris Hilton og Jaden Smith sørget for å fange fotografenes oppmerksomhet i løpet av årets første Coachella-helg! Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix
SLO UT HÅRET: Både Paris Hilton og Jaden Smith sørget for å fange fotografenes oppmerksomhet i løpet av årets første Coachella-helg! Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kim var utro med livvakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer