LANGER UT: Heather Mills mener journalister som har skrevet løgner om henne, fortjener å bli rammet av dødelige sykdommer. Foto: AP
LANGER UT: Heather Mills mener journalister som har skrevet løgner om henne, fortjener å bli rammet av dødelige sykdommer. Foto: APVis mer

- De fortjener å få kreft alle sammen!

Heather Mills er ikke nådig...

SEHER.NO: Heather Mills (41) tror på karma. Derfor mener hun at samtlige journalister som har skrevet løgner om henne, fortjener å bli rammet av kreft.

Den tidligere glamourmodellen - og ekskona til Sir Paul McCartney - er overbevist om at de som har gitt henne inn i fortiden, vil få igjen. Og det så det svir.

- Sannheten kommer alltid ut til slutt. Ingen slipper unna slike ting. Enkelte journalister har skrevet forferdelige ting, og så har de blitt rammet av kreft, eller så har de fått en svulst, eller så har de dødd.

- Og det er forferdelig for dem, men de har gjort skikkelig onde ting. Jeg tror virkelig slike ting slår tilbake på folk, sier hun til Britain's Food Monthly Magazine.

41-åringen langet også ut mot påstander om at hun kopierte Prinsesse Diana, gjennom hennes fokus i kampen mot bruk av landminer.

- Prinsesse Diana hjalp til i åtte måneder, og fordi hun var slik en populær person, syntes plutselig alle landminesaken var interessant.

- Men så begynte alle å si: "Å, Heather kopiere Diana!". Og alle i landmine-industrien bare lo og sa: "Vel, Heather har drevet med dette i seks år..."
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Anklager Mills for sex-sjikane

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.