De første MGP-artistene avslørt

To av de i alt 24 Melodi Grand Prix-deltakerne fikk sitt livs beste sjokk.

KLARE FOR TV IGJEN: De fire jentene i Irresistible ble først kjent i talentkonkurransen «X-Factor» på TV2 i 2010 - neste år skal de delta i Melodi Grand Prix. Trønderne er i gang med innspillingen av sitt første album, og flere utenlandske platesel Foto: Truls Melbye
KLARE FOR TV IGJEN: De fire jentene i Irresistible ble først kjent i talentkonkurransen «X-Factor» på TV2 i 2010 - neste år skal de delta i Melodi Grand Prix. Trønderne er i gang med innspillingen av sitt første album, og flere utenlandske platesel Foto: Truls Melbye Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til våren er det igjen klart for Norges mest glamorøse sangkonkurranse, Melodi Grand Prix på NRK.

Men allerede nå er de første deltakerne i MGP 2012 klare. Jentegruppen Irresistible, som endte blant de ti beste i «X-Factor» i fjor, samt det unge talentet Malin Reitan (16) ble denne uken avslørt som de to første av de i alt 24 utvalgte artistene.

Trønderjentene Saima Irén Mian, Lise Viktoria Hagen, Ingri Rønning og Hanne Rindal Ree fikk seg en stor overraskelse da MGP-general Per Sundnes dukket opp med kake og konfetti mens jentene befant seg i et P3-studio i Trondheim, heter det i NRKS pressemelding.

- Dette var den beste nyheten vi kunne få! Tenk om vi hadde visst at vi skal få være med i MGP 2012 da vi våknet i morges! sier Irresistible-jentene, som trodde de bare skulle gjøre et helt vanlig artistintervju hos «Banden».

Også Malin Reitan, som vant MGP Jr i 2005 med den egenkomponerte låta «Sommer og skolefri», ble lurt trill rundt. Med hjelp fra moren til Malin og tre gode venninner overrasket Per Sundnes og kamerateamet 16-åringen på Bratsberg gård.

-Vi hadde bare avtalt å ri oss en tur for å kose oss, så plutselig dukker det opp flere kameraer og ballonger midt ute på jordet.  Og så hører jeg stemmen til Per som roper: Malin – du er med i MGP 2012! Jeg fikk verdens beste sjokk, forteller Malin i pressemeldingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gikk en liten faen i meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer