TRE GENERASJONER: Lille Marlowe nyter solen i Santa Monica, California, sammen med mamma Sienna og mormor. Foto: FameFlynet
TRE GENERASJONER: Lille Marlowe nyter solen i Santa Monica, California, sammen med mamma Sienna og mormor. Foto: FameFlynet Vis mer

De første bildene av lille Marlowe

Sienna Miller viste frem babyen.

Publisert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble skuespillerparet Sienna Miller (31) og Tom Sturridge (26) foreldre for første gang.

Torsdag denne uken nøt tre generasjoner Miller solen i California, og en stolt Sienna viste for første gang fram hennes lille datter Marlowe Ottoline til fotografene.

Den skjønne jentungen satt trygt i bæresele på mormors bryst, og trioen så ut til å nyte de varme solstrålene i Santa Monica.

Miller og Sturridge ble observert tett omslynget i mai 2011 på romantisk kjærlighetstur til Wien, og bekreftet med dette at de to hadde noe på gang.

Tidlig i fjor ble det kjent at paret forlovet seg på nok en romantisk ferietur, nemlig i Paris - ikke ulikt vårt eget superpar Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37).

Sienna Miller var tidligere sammen med skuespiller Jude Law (40), men gjorde det slutt med ham etter at han blant annet hadde vært utro mot henne med barnevakten til sine barn.LES OGSÅ: Sienna Miller avslørte babyhemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer