- De forstår meg ikke

TV- kokken brast i gråt, da han møtte motstand i Amerika.

SUNN KOST: TV-kokken har de siste årene forsøkt å få folk til å bli mer nøye på hva de putter i munnen. Foto: AP
SUNN KOST: TV-kokken har de siste årene forsøkt å få folk til å bli mer nøye på hva de putter i munnen. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: TV-kokken Jamie Oliver (34) brast i gråt, da han forsøkte å omvende amerikanerne til å spise sunt.

Den ivrige forkjemperen for sunn mat, møtte stor motstand under filmingen av sin nye serie, "Jamie Oliver's Food Revolution!", og klarte ikke lenger holde tårene tilbake.

Over halvparten av innbyggerne i den amerikanske byen Huntington, i West-Virginia, er sykelig overvektige, men flesteparten av dem bare fnøs av kokkens anbefalinger.

- De forstår meg ikke. De skjønner ikke hvorfor jeg er her, sa en gråtkvalt Jamie.

- Vi har aldri sett Jamie så nedtrykt før. Vanligvis er han utrolig positiv, men utfordringen ble for stor. Han møtte motstand, uansett hva han forsøkte, sa en kilde i TV-teamet til the Sun.

- Folk oppførte seg direkte fiendtlig til noen av forlagene han la frem. Et par lokale pressefolk advarte han mot å involvere seg i samfunnet deres, sier kilden.


Jamie ble helt paff da han ba en gruppe skoleelever identifisere et par slag grønnsaker. De trodde tomater var poteter.


- Vi ønsker ikke å sitte og knaske salat hele dagen. Jeg tviler på at Jamie kan tilføre samfunnet vårt noe nytt. Han kan jo bare forsøke, sa en irritert radiomann.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Jeg vil ikke se dette igjen