FORT I SVINGENE: Cheryl og ektemannen Jean-Bernard giftet seg i fjor etter et tre måneder langt forhold.  Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Cheryl og ektemannen Jean-Bernard giftet seg i fjor etter et tre måneder langt forhold. Foto: NTB scanpixVis mer

- De forstår ikke hverandre

Bruddryktene svirrer fremdeles for Cheryl Fernandez-Versini og ektemannen.

SEOGHØR.NO: Rett før jul ble det kjent at det er trøbbel i ekteskapet for sangeren Cheryl Fernandez-Versini (32) ektemannen Jean-Bernard.

Problemene skal ha startet etter franskmannen dro alene på partyferie i Miami.

- Ekteskapet hennes er i krise etter at ektemannen forlot henne i London mens han dro for å kose seg i Miami, skriver avisen The Sun.

Familien fortviler

Nå har «Fight for this love»-sangerens fetter Tony Tweedy bekreftet til The Sun at han tror ryktene stemmer. Han mener nemlig at paret, som giftet seg i fjor sommer, ikke klarer å kommunisere.

- Hun kan ikke snakke fransk, og jeg har blitt fortalt at han nesten ikke snakker engelsk. Hva slags forhold er det når man ikke forstår hverandre? sier sangerens fetter.

Tony forteller videre at hele familien tror at det halvannet år lange ekteskapet snart er over.

- Da jeg spurte om Cheryl er lykkelig med ham, svarte familien: «La oss si det slik: Vi gir dem seks måneder». Det er tre måneder siden, og se hva som skjer nå, sier han fortvilet.

TRØBBEL: Cheryl Fernandez-Versini og ektemannen har selv avvist bruddryktene, men familien er ikke overbevist.  Foto: NTB scanpix
TRØBBEL: Cheryl Fernandez-Versini og ektemannen har selv avvist bruddryktene, men familien er ikke overbevist. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tynn og utslitt

Den siste tiden har Cheryl vakt oppsikt på grunn av svært stor vektnedgang. Bilder av stjernen får fått fansen til å frykte for Cheryl sin helse.

Hun har imidlertid avvist ryktene om at hun har problemer med spiseforstyrrelser. 

- Det er ikke hyggelig å høre, men det er folk der ute som går igjennom noe av det samme som meg, og det sårer dem også, uttalte Cheryl på den røde løperen ifølge The Sun.

Tidligere har «X Factor»-dommeren forklart den drastiske vektnedgangen sin med at hun var i sorg etter å ha mistet svigerfaren sin.

«Du har ikke peiling på hva jeg har vært igjennom. Bare det at jeg mistet svigerfaren min nylig, og alt det som følger med. Ikke at jeg forsvarer meg selv nå eller burde trenge å gjøre det overfor noen», skal hun ha skrevet til en av Instagram-følgerne sine, ifølge Daily Mail.

OPPSIKTSVEKKENDE: Fansen måtte slå alarm da disse bildene av en tynn og sliten Cheryl dukket opp.  Foto: NTB scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Fansen måtte slå alarm da disse bildene av en tynn og sliten Cheryl dukket opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det er krise i ekteskapet