- De forlovet seg i Kenya

Daniel Franck og Ulrikke Døvigen skal ha sagt ja til hverandre under romantisk ferie.

FORLOVET: Daniel Franck og Ulrikke Døvigen skapte overskrifter da det ble kjent at det var blitt et par tidligere i år. Nå skal de to har forlovet seg. Foto: SCANPIX
FORLOVET: Daniel Franck og Ulrikke Døvigen skapte overskrifter da det ble kjent at det var blitt et par tidligere i år. Nå skal de to har forlovet seg. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: TV-profil og tidligere snowboard-stjerne Daniel Franck (36) skapte store overskrifter da det ble kjent at han og skuespiller Ulrikke Døvigen (40) var blitt et par tidligere i år.

I midten av mai kunne Se og Hør avsløre at det forelskede paret flytter sammen til en villa i mangemillionersklassen på St. Hanshaugen i Oslo, og nå skal kjendisparet ha tatt forholdet enda et steg videre.

Etter det Se og Hør erfarer skal det nyforelskede paret ha inngått forlovelse under en romantisk ferie i Kenya.

I forrige uke skrev Daniel Franck «As good as it gets» på sin Facebook-profil, mens Ulrikke Døvigen fulgte opp med meldingen «Yes I do» og flere hjerter.

Flere titalls venner har gratulert paret på deres Facebook-sider, og Ulrikke Døvigen har senere skrevet flere innlegg uten å dementere ryktene. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fangene på fortet-fest ødela ferieidyll